Crypto-Prijzen.nl

Flare en Rival gaan een NFT, hulpprogramma en DAO token partnerschap aan

Flare en Rival gaan een NFT, hulpprogramma en DAO token partnerschap aan

Flare, een schaalbaar, koolstofarm, goedkoop, sterk gedecentraliseerd slim contractplatform dat draait op EVM, kondigde een samenwerking aan met Rival, een toonaangevend esports, gaming en fanbetrokken ondernemingsplatform, om een geprefereerd NFT, hulpprogramma of DAO tokenplatform te worden voor de NFT marktplaats van laatstgenoemde, vernam Invezz uit een persbericht.

Fans kunnen ruilen, inpakken en deelnemen aan Songbird

Fans kunnen nu kopen, verkopen, inpakken en deelnemen als NFT’s op het kanarienetwerk van Flare, Songbird. Flare’s lage CO2 voetafdruk en Turing complete slimme contracten stellen fans in staat om te communiceren met hun favoriete teams op de blockchain. Dit gaat niet ten koste van het milieu, omdat er geen kosten verbonden zijn aan consensusoplossingen.

Rival CEO Matt Virtue becommentarieerde de samenwerking:

Door samen te werken met Flare kan Rival zijn ecosysteem en NFT mogelijkheden uitbreiden voor onze klanten in sport, merken en media. Deze samenwerking vergroot het Rival ecosysteem en biedt extra hefbomen voor betrokkenheid en gemeenschapsvorming met een van de snelstgroeiende doelgroepsegmenten ter wereld.

Rival gebruikers beloond met Flare’s Songbird en FLR token

Rival Platform gebruikers ontvangen Flare’s Songbird en FLR token als beloning voor gameplay en prestaties. Bovendien zullen ze toegang hebben tot Bifrost wallets, eigen aan Flare en Songbird, waardoor ze naadloos toegang hebben tot hun beloningen. Bovendien kunnen ze ze inruilen voor gamepassen, ticketing, NFT’s en merkproducten voor klanten.

Rival is een community builder

Rival is een in de VS gevestigde community ontwikkelaar met activiteiten over de hele wereld. De nieuwe samenwerking geeft klanten van het platform toegang tot zijn aanbod over de hele wereld, verspreid over zijn wereldwijde portfolio van organisaties, professionele sportteams en media eigendommen.

Hugo Philion, CEO en mede-oprichter van Flare zei:

Deze samenwerking is de perfecte match omdat eSports de afgelopen jaren explosief is gegroeid en nu de meeste grote sportorganisaties ter wereld op zoek zijn naar kansen in gaming die hen in staat stellen hun fanbetrokkenheid echt te verdiepen door een groot aantal verschillende gebruiksscenario’s voor door gebruikers gegenereerde NFT’s.

The post Flare en Rival gaan een NFT, hulpprogramma en DAO token partnerschap aan appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*