Crypto-Prijzen.nl

Five Star Bank om klanten in staat te stellen om Bitcoin (BTC) te kopen

Five Star Bank om klanten in staat te stellen om Bitcoin (BTC) te kopen

Het niveau van crypto adoptie in de VS is het afgelopen jaar aanzienlijk gegroeid. Vanwege de toegenomen vraag naar cryptodiensten hebben sommige toonaangevende banken en financiële instellingen divisies gelanceerd waarmee gebruikers transacties in cryptocurrencies kunnen uitvoeren.

Five Star Bank is de nieuwste Amerikaanse financiële instelling geworden waarmee gebruikers Bitcoin (BTC/USD) kunnen kopen en erin kunnen investeren met behulp van hun bankrekeningen. Het aanbod is mogelijk gemaakt door een samenwerking met NYDIG.

Five Star Bank waagt zich aan crypto

Five Star zal Bitcoin handel aanbieden via zijn samenwerking met New York Digital Investment Group (NYDIG). Bitcoin diensten zullen voor het einde van het tweede kwartaal van 2022 beschikbaar zijn voor de klanten van de bank.

De dienst zal beschikbaar zijn in de apps voor online en mobiel bankieren van de bank. Het full-stack BTC platform van NYDIG zal in de twee platforms worden geïntegreerd. Daarom kunnen rekeninghouders bij de bank die zich in crypto willen wagen, dat via een gereguleerd platform doen.

Door de samenwerking krijgen de klanten van de bank een platform dat gereguleerd en compliant is en voldoet aan de industrienormen. Hierdoor kunnen de klanten hun fiat-valuta’s en crypto investeringen volgen.

In een reactie op dit initiatief zei de Chief Operating Officer van Five Star Bank, Martin K. Birmingham:

Klantervaring blijft in de voorhoede van onze focus bij Five Star Bank, en we zijn er trots op een cryptocurrency investeringsoplossing naar voren te brengen die de toegang tot deze opkomende portfolio optie zal verbreden voor klanten binnen onze geografische voetafdruk en, eerlijk gezegd, in het hele land .

NYDIG werkt samen met Amerikaanse financiële instellingen

NYDIG heeft een voortrekkersrol gespeeld om ervoor te zorgen dat Amerikaanse banken die zich in crypto willen wagen, een solide platform hebben dat hun initiatief ondersteunt. Vorig jaar werkte NYDIG samen met First Foundation Bank uit Californië.

In hetzelfde jaar werkte NYDIG samen met de National Cash Register (NCR) om 650 kredietverenigingen en banken in de VS in staat te stellen crypto gerelateerde diensten aan te bieden via hun mobiele applicaties.

Naast het sluiten van partnerships in de banksector, werkt NYDIG ook samen met andere bekende merken. Het bedrijf heeft samengewerkt met Landry, een kolos in de horeca, om een Bitcoin beloningsprogramma te lanceren.

La notizia Five Star Bank om klanten in staat te stellen om Bitcoin (BTC) te kopen era stato segnalata su Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*