Crypto-Prijzen.nl

Filecoin, Tezos en Cosmos prijsvoorspelling na de uitverkoop

Filecoin, Tezos en Cosmos prijsvoorspelling na de uitverkoop

De markt voor cryptocurrency blijft onder druk staan, Bitcoin heeft zich gestabiliseerd boven $ 42.000, maar het risico van een nieuwe daling is nog steeds niet voorbij. Deze situatie heeft ook een negatieve invloed op de prijs van Filecoin FIL/USD, Tezos XTZ/USD en Cosmos ATOM/USD, en handelaren moeten zeer voorzichtig zijn bij het openen van hun posities.

De prijzen van deze drie cryptocurrencies kunnen nog meer verzwakken als de negatieve trend aanhoudt, en handelaren moeten bedenken dat als Bitcoin weer onder de $ 40.000 ondersteuning daalt, dit de hele cryptocurrency markt verder onder druk zou zetten. De fall-out van de Evergrande heeft ook een negatieve invloed op de markt; het bedrijf staat op het punt van instorten en mensen zijn bijzonder risicomijdend als de economische stabiliteit in het geding is.

“De neergang in de cryptomarkt is niets anders dan investeerders die zich haasten om hun cryptofondsen te liquideren uit angst dat de Chinese crisis het grootste wereldwijde financiële evenwicht verstoort. We zullen blijven zien dat gewone beleggers en financiële instellingen cryptocurrencies gebruiken en de onderliggende waardepropositie van digitale activa valideren op de lange termijn”, zegt Bobby Zagotta, de Amerikaanse CEO van cryptobeurs Bitstamp.

Een van de toonaangevende banken van Zwitserland, UBS, waarschuwde onlangs zijn klanten dat de markt voor cryptocurrency een zeer speculatieve markt is die aanzienlijke risico’s met zich meebrengt. Het is ook belangrijk om te vermelden dat de Zwitserse toezichthoudende autoriteit voor de financiële markten een verbod op anonieme cryptocurrency transacties heeft voorgesteld in een poging om witwastransacties aan te pakken.

De Europese Unie heeft ook een verbod op anonieme cryptocurrency transacties in juli 2021 voorgesteld, en volgens UBS kunnen cryptocurrency regelgeving een negatieve invloed hebben op de markt. Alle crypto aanbieders zullen EU regels moeten toepassen, wat betekent dat alle cryptocurrency transacties de namen en informatie van klanten moeten vastleggen.

Filecoin (FIL) blijft in de buurt van het ondersteuningsniveau van $50 handelen

Filecoin is in minder dan vier weken verzwakt van $ 120 naar $ 50 en de huidige prijs ligt rond de $ 54.

Bron: tradingview.com

Als de prijs het ondersteuningsniveau van $ 50 doorbreekt, zou dit een zeer sterk verkoopsignaal zijn en zou het volgende doel rond de $ 40 kunnen liggen. Filecoin blijft in een bearmarkt en handelaren zouden “stop-loss” en “take profit” orders moeten gebruiken bij het openen van hun posities, omdat het risico momenteel hoog is.

Tezos (XTZ) blijft onder druk

Bron: tradingview.com

Als de prijs onder de $ 6 ondersteuning daalt, zou dit een sterk verkoopsignaal zijn en het volgende doel zou rond de $ 5 kunnen zijn. Het risico van verdere dalingen is waarschijnlijk nog niet voorbij, maar als de prijs boven $ 7,5 springt, hebben we de open weg naar $ 8 weerstand.

Cosmos (ATOM) heeft zijn correctie verlengd van de recordhoogten boven $44

Bron: tradingview.com

Cosmos (ATOM) heeft zijn correctie verlengd van de recordhoogten boven $ 44, maar het zou een signaal zijn om ATOM te kopen als de prijs boven de $ 45 weerstand springt. Het volgende koersdoel zou rond de $ 50 of zelfs hoger kunnen liggen; toch, als de prijs onder de $ 30 ondersteuning daalt, zou dit een sterk verkoopsignaal zijn.

Samenvatting

De markt voor cryptocurrency blijft onder druk staan, Bitcoin heeft zich gestabiliseerd boven $ 42.000, maar het risico van een nieuwe daling is nog steeds niet voorbij. De gevolgen van de Evergrande hebben ook een negatieve invloed op de markt, terwijl UBS zijn klanten onlangs waarschuwde dat de markt voor cryptocurrency een zeer speculatieve markt is die aanzienlijke risico’s met zich meebrengt.

The post Filecoin, Tezos en Cosmos prijsvoorspelling na de uitverkoop appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*