Crypto-Prijzen.nl

Filecoin prijsvoorspelling voorafgaand aan de launchpad demodag

Filecoin prijsvoorspelling voorafgaand aan de launchpad demodag

De Filecoin prijs schoot maandag omhoog terwijl handelaren wachtten op de aanstaande demodag. Het FIL token steeg naar $ 62, het hoogste niveau sinds donderdag. Het is met meer dan 25% gestegen ten opzichte van het laagste niveau op vrijdag.

Filecoin ecosysteem groeit

Filecoin (FIL/USD) is een snelgroeiend blockchainproject dat de opslagindustrie verandert. De ontwikkelaars hebben een platform gebouwd waarmee mensen en bedrijven bestanden decentraal kunnen opslaan. Ze slaan deze documenten op in computers die eigendom zijn van leden van het ecosysteem.

Gegevens verzameld door de ontwikkelaars laten zien dat er meer dan 260.000 CIDS, 765 unieke providers en meer dan 28.42 PIB zijn opgeslagen in het ecosysteem.

De afgelopen maanden is de use case van Filecoin flink gestegen. Onlangs heeft Dapper Labs bijvoorbeeld geïntegreerd met Filecoin om een gaming metaverse op de Flow blockchain te bieden.

Evenzo heeft Near Protocol Filecoin aangenomen als zijn opslagprovider. Het heeft ook interoperabiliteitsfuncties met populaire blockchain projecten zoals Hedera Hashgraph en Chainlink.

Filecoin is ook een toonaangevende speler in de Non-Fungible Tokens (NFT) industrie. In juli kondigde OpenSea aan dat het een functie had gelanceerd om NFT’s te bevriezen met behulp van het netwerk van Filecoin. Al deze gebruikersadoptie heeft ertoe bijgedragen dat de totale marktkapitalisatie van Filecoin naar meer dan $ 6,8 miljard is gestegen.

De Filecoin prijs stijgt terwijl beleggers wachten op de Launchpad Demo Day die deze week dinsdag gepland staat. Enkele van de platforms die tijdens deze demodag zullen demonstreren zijn Blockbets, Inflow Music, Huddin en de Mona Gallery.

Filecoin prijsvoorspelling

Filecoin Price

De 1-dag grafiek laat zien dat de FIL prijs de laatste tijd sterk onder druk staat. De token is met bijna 50% gedaald ten opzichte van het hoogste niveau in september. Tegelijkertijd heeft het een hoofd-en-schouders patroon gevormd. Inderdaad, de prijs ligt momenteel iets onder de halslijn van dit patroon.

Het is ook onder de 25- en 50-daagse exponentiële voortschrijdende gemiddelden (EMA) gedaald, terwijl de MACD in een bearish trend zat.

Daarom is er een kans dat de Filecoin prijs de neerwaartse trend zal hervatten, aangezien bears het belangrijkste ondersteuningsniveau op $ 40 richten. Aan de andere kant zal een beweging boven de neklijn bij $ 66 deze bearish voorspelling ongeldig maken.

The post Filecoin prijsvoorspelling voorafgaand aan de launchpad demodag appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*