Crypto-Prijzen.nl

FIL prijsvoorspelling: is Filecoin een goede koop in oktober 2021?

FIL prijsvoorspelling: is Filecoin een goede koop in oktober 2021?

Filecoin FIL/USD is een cryptocurrency die een wereldwijd netwerk van computeroperators stimuleert om opslag te bieden die een service voor het delen en opslaan van bestanden mogelijk maakt.

Deze Filecoin mijnwerkers worden gestimuleerd om opslagruimte beschikbaar te maken voor gebruikers door FIL tokens te ontvangen.

De FIL tokens zijn de native cryptocurrency tokens die worden gebruikt om opslagruimte te kopen en gegevens op te halen van het Filecoin netwerk.

De talrijke Filecoin verbeteringen als katalysatoren voor groei

Op 14 september kondigde Filecoin een verwijzingsprogramma aan voor zijn gebruikers dat nieuwe leden brengt met datasets groter dan 90 terabyte. Het netwerk bereikte in augustus 9.000.000 terabytes, met meer dan 3.000 systemen en opslagproviders die meer dan 400 applicaties bedienen.

Op 8 oktober heeft eToro Filecoin (FIL) en Polkadot (DOT) aan zijn platform toegevoegd.

Op 13 oktober deed Filecoin nog een aankondiging, waar ze een opslagsamenwerking met de Flow Blockchain van Dapper Labs aankondigden.

Dit is een service die gedecentraliseerde gegevensopslag voor Non-Fungible Tokens (NFT’s) tot stand heeft gebracht, naast de media die ermee verbonden waren.

Op 15 oktober daalde de dagelijkse release van Filecoin Tokens met 23,8% om een jaar te markeren sinds de lancering van het mainnet.

Moet u Filecoin (FIL) kopen?

Op 19 oktober had FIlecoin (FIL) een waarde van $63,49.

Dat gezegd hebbende, om een beter beeld te krijgen van waarom sommige handelaren geïnteresseerd zijn in het token en om te zien welke tekenen het vertoont in termen van toenemende acceptatie en groei, zullen we het vergelijken met zijn historische waarde.

Filecoin (FIL) had een hoogste waarde ooit op 1 april toen het $ 236,84 bereikte. Vergeleken met de hoogste waarde ooit, op 19 oktober, was FIL 73% lager in waarde of $ 173,35 lager.

Laten we eens kijken naar de waarde van september, zodat we een beter beeld kunnen krijgen van wat er de afgelopen maand is gebeurd.

FIL begon sterk in september, met een waarde van $ 118,7 op 5 september.

De waarde van FIL daalde echter tot het laagste punt op 26 september, toen het token een waarde van $ 51,5 had. Hier kunnen we zien dat het token in waarde is gedaald met 56% of met $ 67,2.

Het momentum is echter te zien aan het feit dat het token van 26 september tot 19 oktober in waarde steeg met $ 11,99 of met 23%. Dit kan een van de belangrijkste redenen zijn waarom er de laatste tijd veel belangstelling voor is.

Met andere woorden, in dit tempo zouden we tegen eind oktober mogelijk kunnen zien dat FIlecoin (FIL) een waarde van $ 100 bereikt.

The post FIL prijsvoorspelling: is Filecoin een goede koop in oktober 2021? appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*