Crypto-Prijzen.nl

Fantom prijsvoorspelling terwijl de DeFi TVL stijgt

Fantom prijsvoorspelling terwijl de DeFi TVL stijgt

De Fantom prijs (FTM/USD) probeert een comeback te maken terwijl investeerders de aanhoudende groei van het ecosysteem toejuichen. De munt wordt verhandeld op $ 2,23, wat ongeveer 25% hoger is dan het dieptepunt van het weekend van $ 1,7800.

Fantom ecosysteemgroei

Fantom is een relatief jong bedrijf dat de afgelopen maanden een spectaculaire groei heeft doorgemaakt. Het is een Ethereum killer die een beter platform voor ontwikkelaars wil worden.

Fantom hoopt de belangrijkste uitdagingen van Ethereum op te lossen. Het is bijvoorbeeld bekend dat apps die op het platform zijn gebouwd aanzienlijk sneller zijn dan Ethereum. Terwijl Ethereum minder dan 20 transacties per seconde (TPS) verwerkt, verwerkt Fantom er meer dan 1.000. Dit betekent dat gebruikers niet zo lang hoeven te wachten om hun transacties te voltooien.

Tegelijkertijd zijn deze transacties aanzienlijk goedkoper dan die in het ecosysteem van Ethereum. Terwijl de transacties van Ethereum bijvoorbeeld maar liefst $ 40 kosten, kosten die van Fantom slechts een paar cent. Als zodanig geven veel gebruikers de voorkeur aan het platform vanwege de besparingen die ze kunnen maken.

Ondertussen is Fantom helemaal opnieuw gebouwd met behulp van een proof-of-stake mechanisme dat zorgt voor een aanzienlijk lage ecologische voetafdruk. Ethereum gebruikt een proof-of-work mining methode die meestal aanzienlijk duur is.

Dit alles verklaart waarom het Fantom ecosysteem de afgelopen maanden snel is gegroeid. Vandaag toonden gegevens verzameld door DeFi Llama aan dat de totale waarde vergrendeld (TVL) in het ecosysteem is gestegen tot meer dan $ 12 miljard. Als zodanig maakt dit het het op twee na grootste platform na Ethereum. Onderweg heeft het bedrijven als de Binance Smart Chain (BSc), Solana en Polygon gepasseerd.

Enkele van de grootste apps in het ecosysteem zijn MultiChain, OxDAO, SpookySwap, Yearn Finance en Curve.

Fantom prijsvoorspelling

fantom price

De 4-uur grafiek laat zien dat de FTM prijs de afgelopen weken in een grote uitverkoop is geweest. Precies, het is dit jaar met meer dan 30% gedaald ten opzichte van het hoogste niveau.

In de afgelopen twee dagen heeft de Fantom prijs echter een comeback gemaakt terwijl investeerders de groei van het ecosysteem toejuichen. Het blijft iets onder de 25-daagse en 50-daagse exponentiële voortschrijdende gemiddelden, terwijl het een klein patroon met dubbele bodem heeft gemaakt.

Daarom zal de munt waarschijnlijk blijven dalen als beleggers de dip kopen. Als dit gebeurt, is het volgende belangrijke niveau om naar te kijken $ 2,50.

La notizia Fantom prijsvoorspelling terwijl de DeFi TVL stijgt era stato segnalata su Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*