Crypto-Prijzen.nl

Fantom prijsvoorspelling: FTM zal omhoogschieten als dit gebeurt

Fantom prijsvoorspelling: FTM zal omhoogschieten als dit gebeurt

De Fantom (FTM/USD) prijs behield een belangrijke bullish trend tijdens het weekend, terwijl het ecosysteem bleef groeien. De FTM munt handelt op $ 2,31, wat vorige week ongeveer 20% boven het laagste niveau was. De prijs ligt ook een paar punten onder het hoogste punt ooit van $ 2,4560.

Fantom groei

Fantom is een snelgroeiend blockchain-infrastructuurplatform waarmee ontwikkelaars alle soorten gedecentraliseerde applicaties (DAPP’s) kunnen bouwen. Het platform is met name populairder geworden bij ontwikkelaars die gedecentraliseerde financiële (DeFi) platforms bouwen.

Uit gegevens verzameld door DeFi Llama blijkt inderdaad dat er meer dan 40 projecten zijn gebouwd met Fantom. Hun totale waarde vergrendeld (TVL) is omhooggeschoten naar meer dan $ 5,28 miljard, wat een sterk aantal is gezien het feit dat Fantom een relatief nieuw platform is.

Enkele van de meest populaire DeFi projecten die op Fantom zijn gebouwd, zijn Geist Finance, met een TVL van meer dan $ 2 miljard. Het wordt gevolgd door andere DeFi projecten zoals SpookySwap, SpiritSwap, Beefy Finance en Scream. In totaal hebben acht van de DeFi platforms die op Fantom zijn gebouwd een TVL van meer dan $ 100 miljoen.

Fantom heeft ook Fantom Finance gebouwd, een platform DeFi platform met een TVL van meer dan $ 100 miljoen. Gebruikers kunnen ook FTM inzetten om een sterke rente te verdienen.

Fantom positioneert zichzelf ook als het volgende grote ding in gedecentraliseerd gamen. De ontwikkelaars hebben meer dan 370 miljoen FTM’s toegewezen om ontwikkelaars te financieren die games op hun netwerk bouwen. Tegen de huidige prijs is de waarde van dit fonds meer dan $ 600 miljoen, waardoor het een van de grootste subsidies ooit is. Dus, wat nu voor de FTM prijs?

Fantom prijsvoorspelling

Fantom price

De 4-uur grafiek laat zien dat de FTM prijs de afgelopen dagen sterk is hersteld. Bij nadere beschouwing blijkt dat deze opleving begon toen de prijs zakte naar de belangrijkste ondersteuning op $ 1.9140. Dit was geen gewone prijs, aangezien het ook het hoogste niveau was op 9 september. Daarom is de kans groot dat de prijs een zogenaamd break-and-retest patroon heeft doorgemaakt, wat een bullish teken is.

De prijs is ook boven de voortschrijdende gemiddelden van 25 en 50 dagen gestegen. Als zodanig is er een mogelijkheid dat het paar een grote bullish breakout zal hebben. Maar deze mening zal alleen worden bevestigd als de prijs boven het hoogste punt ooit van $ 2,455 komt.

The post Fantom prijsvoorspelling: FTM zal omhoogschieten als dit gebeurt appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*