Crypto-Prijzen.nl

Fantom prijsvoorspelling: FTM bullrun bereikt een hindernis

Fantom prijsvoorspelling: FTM bullrun bereikt een hindernis

De Fantom (FTM) prijs meedogenloze bullrun ging dinsdag door terwijl ontwikkelaars het ecosysteem bleven omarmen. De prijs van de FTM munt steeg naar $ 2,41, wat een paar punten onder het hoogste punt ooit was. Deze rally bracht de totale marktkapitalisatie op meer dan $ 6,133 miljard. Het is nu de 33e grootste cryptocurrency ter wereld.

Fantom ecosysteemgroei

Fantom is een blockchain netwerk dat relatief veel lijkt op Ethereum, Solana en Binance Smart Chain. Het is een netwerk waarmee ontwikkelaars gedecentraliseerde applicaties zoals DeFi, Non-Fungible Tokens (NFT) en games kunnen bouwen.

Gegevens verzameld door DeFi Llama laten zien dat er ongeveer 46 DeFi platforms op Fantom zijn gebouwd. Dit maakt het het vijfde grootste platform na Ethereum, BSC, Avalanche en Polygon. De DeFi platforms die op Fantom zijn gebouwd, hebben een totale waarde vergrendeld (TVL) van meer dan $ 5,48 miljard.

Fantom heeft ook zijn eigen DeFi platform gemaakt dat verschillende functies heeft. Het heeft FTM, dat gebruikers kunnen inzetten om rente te verdienen en fmint waarmee mensen synthetische activa zoals cryptocurrencies en grondstoffen kunnen slaan.

Daarnaast heeft het DeFi platform fLend en fTrade platforms waarmee mensen tokens kunnen verhandelen en uitlenen. Het Fantom DeFi platform heeft een TVL van meer dan $ 100 miljoen, wat aanzienlijk is omdat het een relatief nieuw platform is,

De Fantom prijs stijgt vanwege de stijgende interesse voor de zogenaamde Ethereum killers. Dit zijn platforms die vergelijkbaar zijn met Ethereum, maar die geavanceerde functies hebben zoals hoge snelheid en lagere kosten.

De prijs is ook gestegen vanwege de sterke groei in de non-fungible token (NFT) industrie. Zo zal Pierre Gasly, een Formule 1 coureur dinsdag een NFT collectie vrijgeven voor de veiling op Artion. Artion is ontwikkeld met behulp van Fantom’s technologie.

Fantom prijsvoorspelling

fantom Price

De 4-uur grafiek laat zien dat de FTM prijs sindskort in een sterke bullish trend zit. De munt is erin geslaagd om het belangrijkste weerstandsniveau van $ 2,45 te bereiken, wat het vorige hoogste punt ooit was. Onderweg heeft het een cup-and-handle patroon gevormd. Het wordt ook ondersteund door de voortschrijdende gemiddelden van 25 en 50 dagen.

Daarom zal de Fantom prijs waarschijnlijk hoger uitbarsten als bulls zich gaan richten op het volgende belangrijke weerstandsniveau van $ 50. Deze mening zal worden bevestigd als de prijs erin slaagt om boven het huidige weerstandsniveau te stijgen.

The post Fantom prijsvoorspelling: FTM bullrun bereikt een hindernis appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*