Crypto-Prijzen.nl

Fantom Network Ecosystem komt naar voren als het op twee na grootste DeFi protocol in crypto

Fantom Network Ecosystem komt naar voren als het op twee na grootste DeFi protocol in crypto

Binance Smart Chain leidde Fantom tot afgelopen weekend, toen Fantom BSC inhaalde om het op twee na grootste DeFi ecosysteem te worden op basis van totale waarde vergrendeld (TVL).

Dit is volgens DeFilLlama. DeFiLlama meldde dat Fantom (FTM/USD) momenteel een TVL heeft van US $ 12,2 miljard. Fantom netwerk loopt voorop in technologie in een proof-of-stake blockchain.

Fantom en andere netwerken proberen Ethereum te vervangen door een probleem op te lossen dat Ethereum nog moet overwinnen: schaalbaarheid.

Een aspect waarop Fantom Network beter presteert dan andere netwerken, is dat van bevestigingen. Met Fantom hoeven gebruikers slechts 1 bevestiging te doen om een transactie op de blockchain te schrijven. Bitcoin en Ethereum hebben echter respectievelijk 6 en 12 bevestigingen nodig.

Op dit moment verwerkt het netwerk tot 6,19% van alle gedecentraliseerde transacties in crypto, en presteert het beter dan BSC met 0,15%. Dit alles terwijl de markt momenteel een duikvlucht maakt met FTM, de native token van Fantom die de afgelopen dag een daling van 15% in neerwaartse richting heeft ondergaan.

Tegelijkertijd is de TVL van het netwerk de afgelopen 7 dagen met 53% gestegen, waarmee het het enige netwerk is dat een positieve prestatie laat zien tijdens deze marktdaling.

Dit is allemaal te danken aan verschillende projecten die goed presteerden op het netwerk, zoals oxDAO, Solid Swap en Multichain. Op dit moment heeft OxDAO meer dan 4 miljard dollar aan TVL, terwijl Multichain het grootste DeFi project op Fantom is met een TVL van 9,5 miljard dollar.

Solid Swap is een ander veelbelovend project op het Fantom netwerk dat veelbelovend is. Het project is een nieuw aangekondigde automatiseringsoplossing voor marketmakers op het Fantom netwerk.

De mogelijkheden van deze oplossing bieden mogelijkheden voor een groter gedecentraliseerd financieel ecosysteem.

Terwijl andere netwerken falen en Fantom erin slaagt te bloeien, biedt het DeFi netwerk de markt enige hoop op positieve prestaties.

La notizia Fantom Network Ecosystem komt naar voren als het op twee na grootste DeFi protocol in crypto era stato segnalata su Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*