Crypto-Prijzen.nl

Fantom (FTM) rally te midden van de FantomLive IDO

Fantom (FTM) rally te midden van de FantomLive IDO

Na het corrigeren van de recente terugval, is de Fantom (FTM) munt begonnen aan een meedogenloze bullish trend dankzij een lijst met recente gebeurtenissen. Ten eerste was het het nieuws dat Movr Network Fantom in FundMovr had geïntegreerd en vervolgens de momenteel lopende FantomLive IDO op DAOStarter.

Om investeerders en handelaren te helpen die de FTM munt willen kopen en houden, heeft Invezz een kort artikel gemaakt om te helpen bij het identificeren van de beste plaatsen om deze te kopen.

Lees verder voor meer informatie.

Waar u Fantom (FTM) kunt kopen

Binance

Binance is exponentieel gegroeid sinds het werd opgericht in 2017 en is nu een van de, zo niet de grootste cryptogeld uitwisselingen op de markt.

Koop vandaag nog FTM met Binance

Wat is Fantom (FTM)?

Fantom (FTM) is het native token van het Fantom platform.

Het Fantom platform is een DAG smart contract platform dat ontwikkelaars van gedecentraliseerde financiële (DeFi) apps een plek biedt om hun apps te maken en te implementeren met behulp van het op maat gemaakte consensusmechanisme van het platform.

Het belangrijkste doel van het Fantom platform is het aanpakken van uitdagingen zoals transactiesnelheden die verband houden met slimme contracttransacties.

Moet ik vandaag FTM kopen?

Als u op zoek bent naar een cryptocurrency in opkomst waarin u kunt investeren, dan is FTM een goede keuze.

Desalniettemin moet u zich bewust zijn van het feit dat de cryptocurrency markt extreem volatiel is.

Fantom prijsvoorspelling

Hoewel het moeilijk is om de cryptoprijzen te voorspellen vanwege hun marktvolatiliteit, als de prijs van Fantom doorgaat met zijn huidige bullish traject, zal de prijs naar verwachting tegen het einde van januari $ 3 bereiken.

$FTM verslaggeving op social media

The post Fantom (FTM) rally te midden van de FantomLive IDO appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*