Crypto-Prijzen.nl

Fantom (FTM) boekt opmerkelijke winsten naarmate Layer 1 protocollen meer succes vinden

Fantom (FTM) boekt opmerkelijke winsten naarmate Layer 1 protocollen meer succes vinden

De hele cryptomarkt zakte woensdag in elkaar. Bitcoin (BTC/USD) en Ethereum (ETH/USD) hebben meer dan 4% dips gemaakt en deze recessie heeft een rimpeleffect op de bredere markt veroorzaakt. De afgelopen week heeft Fantom (FTM/USD) veel aandacht van de markt getrokken na het registreren van winsten met dubbele cijfers.

In de afgelopen week is FTM met ongeveer 48% gestegen, waardoor het een van de tokens is die nog steeds kopers op de markt aantrekt.

Fantom probeert een rebound te maken

Momenteel heeft FTM geprobeerd een lichte winst te maken. Gedurende de afgelopen 24 uur heeft het token toegegeven aan het bearish momentum in de bredere markt. Het moet echter nog het grootste deel van zijn winst wissen.

De laatste keer dat deze token een opmerkelijke opwaartse trend maakte, was in oktober, toen de winst het mogelijk maakte om voorbij het grote weerstandsniveau van $ 3 te breken. Na eind oktober ging het token echter richting een neerwaartse trend, bijna het niveau van $ 1 rakend.

De huidige koerswinsten kunnen worden toegeschreven aan de uitputting van de neerwaartse trend. Wanneer een token zijn neerwaartse trend uitput, heeft het meestal geen andere optie dan een opwaartse trend te maken en zijn verliezen te recupereren, en dit is wat FTM probeert te doen.

Het combineren van zowel markt- als kopersondersteuning zou FTM grote voordelen kunnen opleveren. In dit geval kan het token een opmerkelijke winst behalen voorbij de weerstandsniveaus van $ 2,50 en $ 2,75.

Fantom als concurrerende Layer 1 blockchain

De Ethereum blockchain heeft te maken gehad met veel problemen, variërend van hoge gaskosten tot achterblijvende transacties. Als zodanig richten ontwikkelaars hun aandacht op alternatieve platforms zoals Fantom, die Layer 1 platforms zijn met groeipotentieel.

Het Fantom netwerk is het zesde grootste blockchain netwerk in de DeFi sector in termen van totale waarde vergrendeld (TVL). De TVL voor het netwerk staat op $ 5,66 miljard, wat een opmerkelijke groei is in de afgelopen weken.

Het grootste protocol op Fantom is Multichain. De TVL voor dit project op Fantom staat op $ 2,18 miljard. Tomb Finance komt op een goede tweede plaats, met een TVL van bijna $ 1 miljard. Naarmate het netwerk steeds meer wordt geadopteerd door ontwikkelaars die op zoek zijn naar schaalbare Layer 1 protocollen, zou de TVL voor dit netwerk aanzienlijk kunnen blijven groeien. Fantom is niet het enige Layer 1 netwerk dat opmerkelijke winsten registreert. Avalanche heeft ook een opmerkelijke rally gemaakt en volgens DeFiLlama is het nu de op drie na grootste blockchain van TVL.

The post Fantom (FTM) boekt opmerkelijke winsten naarmate Layer 1 protocollen meer succes vinden appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*