Crypto-Prijzen.nl

Familie Trump ontdekt TrumpCoin; Plannen om juridische stappen te ondernemen

Familie Trump ontdekt TrumpCoin; Plannen om juridische stappen te ondernemen

De familie van de voormalige Amerikaanse president Donald Trump heeft een meme-munt ontdekt die bij zijn naam hoort. Eric Trump ontdekte het token genaamd TrumpCoin (TRUMP) op 24 januari en plaatste een tweet om investeerders te waarschuwen om niet in de munt te investeren, aangezien het niets met zijn familie te maken heeft. Hij voegde eraan toe dat ze van plan zijn juridische stappen te ondernemen tegen de maker van TRUMP.

Volgens de website van de munt is hij op 20 februari 2016 gelanceerd ter ere van de voormalige Amerikaanse president, die volgens hem een patriot is. TRUMP prijst zichzelf aan als een munt voor patriotten die houden van vrijheid, God, familie en een gevoel van trots hebben bij te dragen aan de samenleving.

Gegevens van CoinMarketCap laten zien dat de munt een marktkapitalisatie heeft van $ 1,333 miljoen, waarmee het de 1.608e grootste cryptovaluta is. Op het moment van schrijven verandert TRUMP van eigenaar voor $ 0,2019 na een daling van 26,24% in de afgelopen 24 uur. Er zijn momenteel 6,6 miljoen tokens in omloop en het volume is in de loop van de dag met 585,35% gestegen tot $ 8.417.

TrumpCoin zegt dat het niets te maken heeft met Donald Trump

TrumpCoin hoopte een gang naar de rechtbank te vermijden en reageerde op Eric’s tweet door de FAQ sectie te benadrukken die aangeeft dat de munt geen eigendom is van, gelieerd is aan of wordt onderschreven door Donald Trump.

Het is vermeldenswaard dat TRUMP niet de enige meme-munt is die rechtse Trump aanhangers wil aantrekken. Eerder deze maand verwierp NASCAR een sponsoring van een cryptoproject met de titel LGBcoin, waarbij LGB een acroniem is voor Let’s Go Brandon, een uitdrukking die een internetmeme is geworden voor mensen die de huidige Amerikaanse president Joe Biden niet steunen.

Dit nieuws komt terwijl Trump zijn negatieve standpunt over digitale activa blijft handhaven, ondanks het feit dat zijn vrouw Melania Trump het afgelopen jaar NFT’s heeft omarmd. Volgens Trump zijn cryptocurrencies een zeer gevaarlijk iets, eraan toevoegend dat de sector snel groeit en niemand er iets aan doet.

La notizia Familie Trump ontdekt TrumpCoin; Plannen om juridische stappen te ondernemen era stato segnalata su Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*