Crypto-Prijzen.nl

Facebook onderzoekt de integratie van NFT functies in Novi

Facebook onderzoekt de integratie van NFT functies in Novi

Facebook overweegt om non-fungible token (NFT) functies en producten in zijn Novi portemonnee op te nemen. Een rapport onthulde dit nieuws eerder vandaag, daarbij verwijzend naar een onthulling van David Marcus, het hoofd van Facebook Financial (F2). Naar verluidt onderzoekt Facebook verschillende manieren om de NFT industrie te integreren, omdat het goed gepositioneerd is om de snelgroeiende industrie te betreden.

Volgens het rapport is de Novi portemonnee klaar om te lanceren. Facebook is echter van plan het uit te rollen naast de Diem stablecoin, die nog geen groen licht heeft gekregen van toonaangevende financiële waakhonden in de VS. Volgens Marcus zal de Novi portemonnee alleen als laatste redmiddel live gaan zonder Diem. Dit verklaart misschien waarom het Novi team heeft besloten om andere functies aan de portemonnee toe te voegen, omdat het wacht op een verandering van gedachten van toezichthouders met betrekking tot Diem.

Marcus legt uit waarom Facebook overweegt om NFT mogelijkheden aan de Novi portemonnee toe te voegen en zei dat het bedrijf gelooft dat Novi naadloos NFT’s kan bevatten. Hij voegde eraan toe dat Facebook gelooft dat een portemonnee zo goed als Novi zijn gebruikers zou moeten kunnen helpen NFT’s te omarmen. Marcus heeft zich echter niet verdiept in de specifieke NFT producten of functies die Facebook in de portemonnee wil integreren.

NFT adoptie blijft op stoom komen

Dit nieuws komt terwijl reguliere bedrijven de NFT ruimte blijven omarmen. Visa kondigde bijvoorbeeld aan dat het zich had aangesloten bij de NFT rage door CryptoPunk #7610 te kopen voor $ 150.000 (£ 109.458,75) in Ethereum (ETH/USD). Het hoofd van crypto van de financiële gigant, Cuy Sheffield, onthulde dat deze aankoop het bedrijf zou helpen de infrastructuurvereisten te begrijpen waaraan wereldwijde merken moeten voldoen voordat ze een NFT kunnen kopen, opslaan en gebruiken.

Sheffield voegde eraan toe dat de aankoop Visa’s manier was om makers, verzamelaars en artiesten in de NFT ruimte te ondersteunen, en het toevoegen van CryptoPunk #7610 zou een revolutionaire toevoeging zijn aan de collectie van het bedrijf, die meer dan 60 jaar oud is.

Visa voegde toe dat NFT’s een krachtige versneller kunnen worden voor de scheppende economie en de toegangsdrempel voor individuele creatievelingen kunnen verlagen om de kost te verdienen door middel van digitale handel. Volgens het bedrijf introduceren NFT’s al een nieuwe vorm van social commerce die zowel makers als verzamelaars aantrekken.

Ondertussen harken NFT’s voortdurend grote hoeveelheden geld binnen, waarbij iemand maandag een EtherRock NFT kocht voor $ 1,3 miljoen (£ 0,95 miljoen). Door dit soort aankopen boekte OpenSea, de grootste NFT marktplaats, alleen al in augustus een betalingsvolume van $ 1 miljard (£ 0,73 miljard).

The post Facebook onderzoekt de integratie van NFT functies in Novi appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*