Crypto-Prijzen.nl

Experts voorspellen een potentiële stijging van 300% in Metacade (MCADE) presale

Experts voorspellen een potentiële stijging van 300% in Metacade (MCADE) presale

Heb je ooit meer willen zijn dan alleen een speler in je favoriete spel? Inspraak hebben in hoe het spel wordt ontwikkeld en beloningen verdienen voor je tijd en moeite? Dat is precies wat Metacade probeert te bereiken met zijn op blockchain gebaseerde spelplatform.

Door gebruik te maken van de kracht van de Ethereum-blockchain, levert Metacade een unieke game-ervaring. Dit is een platform waar spelers kunnen genieten van een breed scala aan play-to-earn-titels en daarbij MCADE-tokens kunnen verdienen. Met zoveel opwindende functies die worden aangeboden, is het geen verrassing dat de MCADE-presale naar verwachting de stratosfeer in zal schieten.

Wat is Metacade (MCADE)?

Metacade creëert ‘s werelds grootste arcade op de blockchain en kan geavanceerde play-to-earn-mogelijkheden bieden. Spelers krijgen ongekende toegang tot GameFi-functionaliteiten en de extra functies van Metacade zijn voorbestemd om het platform populair te maken onder de crypto community.

Het Metacade platform biedt een eindeloze lijst met verschillende play-to-earn-spellen waar GameFi-spelers van kunnen genieten, met elk een geïntegreerd potentieel om online geld te verdienen. Beloningen worden uitbetaald in MCADE-tokens, wat een geavanceerde incentivestructuur biedt die een dieper gevoel van vooruitgang kan creëren voor gamers over de hele wereld.

Metacade is gebouwd op de Ethereum-blockchain, waardoor het gebruik kan maken van de geavanceerde smart contract functionaliteit waar Ethereum bekend om staat. Dit zorgt voor een echt gedecentraliseerde play-to-earn gaming ervaring, waarbij spelers controle hebben over hun eigen gegevens en beloningen kunnen verdienen tijdens het spelen van een reeks arcade-achtige games.

Meer zeggenschap in handen van de spelers

Metacade is een op de community gericht project, wat betekent dat de community inspraak heeft in hoe het project wordt bestuurd. Na verloop van tijd zal het Metacade-project een gedecentraliseerde autonome organisatie (DAO) worden, waarmee MCADE-houders door middel van governance-stemming rechtstreeks invloed kunnen uitoefenen op de richting van het project.

De democratische benadering van Metacade door zijn DAO zal ervoor zorgen dat het project altijd de behoeften van zijn spelers voorop stelt. Blockchain-gamers kunnen elkaar ontmoeten in Metacade en samenwerken aan gloednieuwe GameFi-projecten, waarbij ze beslissen welke titels financiering krijgen voor hun toekomstige releases. Het Metagrants-programma geeft uitgebreide invloed aan spelers, die een directe hand zullen hebben in de toekomst van de blockchain-gamingindustrie.

Daarnaast biedt Metacade een unieke manier om de community te stimuleren om samen te komen en de nieuwste kennis over opkomende blockchain-games te delen. Bijdragen aan de community is nog nooit zo waardevol geweest, aangezien MCADE-tokens kunnen worden verdiend door gelijkgestemde spelers te helpen met hun reis naar Web3. Deze functie van het Metacade-platform is een innovatieve methode om de betrokkenheid van de community te stimuleren en kan de basis vormen voor een gezonde dynamiek voor de komende jaren.

De toekomst van Blockchain-gaming

Het Metacade-project heeft tot doel de uitbreiding van GameFi te leiden. Blockchain-gaming is een innovatief alternatief voor traditionele gamingplatforms en biedt mogelijkheden die simpelweg niet kunnen worden geëvenaard door off-chain-titels. Deze games bieden een aanzienlijk potentieel voor winst, waardoor spelers de kans krijgen om een ​​echt inkomen te verdienen terwijl ze online plezier hebben.

Er zijn momenteel meer dan 3 miljard actieve gamers over de hele wereld – bijna de HELFT van de totale levende menselijke bevolking! Voor zo’n monumentale industrie biedt de play-to-earn-functie iets anders en iets dat inherent aantrekkelijk is. Metacade benut dit verdienpotentieel volledig door een breed scala aan arcade-achtige games aan te bieden naast nieuwe manieren om de gaming community online te verbinden.

Presale met een hoog potentieel

Het MCADE-token is net begonnen met zijn presale evenement, wat betekent dat alle crypto-investeerders een enorme kans hebben om vroegtijdig mee te doen. Het project heeft de komende jaren een extreem hoog potentieel, maar het unieke tokenomics-ontwerp zorgt ervoor dat het ook op korte termijn een hoog rendement kan opleveren.

Met 70% van de tokens ontgrendeld voor de presale, biedt Metacade investeerders de kans om een ​​enorm aandeel in het project te krijgen voordat het ‘s werelds grootste on-chain play-to-earn gaming arcade lanceert. Experts voorspellen dat de totale marktkapitalisatie van het project in waarde meer dan zou kunnen verdubbelen, en sommigen verwachten zelfs dat deze in korte tijd met 300% zal stijgen.

Nu de rest van de cryptomarkt worstelt om te herstellen na een langdurige neergang in 2022, willen veel investeerders graag instappen. Projecten zoals Metacade bieden uitstekende kansen voor holding op de lange termijn, maar het team heeft ook een scenario gecreëerd dat crypto-investeerders enorm kan helpen tijdens deze slechte marktomstandigheden.

Het is afwachten hoe goed Metacade precies zal presteren, maar tot nu toe ziet het er zeker goed uit. Na te zijn begonnen met $0,01 per token, zal het in latere stadia van de presale stijgen tot $0,02. Het zou een sterke toevoeging aan de portefeuille kunnen zijn voor iedereen die crypto projecten met sterke fundamenten waardeert.
Neem hier deel aan de MCADE-presale.

Het bericht Experts voorspellen een potentiële stijging van 300% in Metacade (MCADE) presale verscheen eerst op Invezz.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*