Crypto-Prijzen.nl

Expert zegt dat digitale activa over 5-10 jaar fiat valuta zullen vervangen

Expert zegt dat digitale activa over 5-10 jaar fiat valuta zullen vervangen

Bitcoin (BTC/USD) overschreed maandag voor het eerst in drie maanden $ 50.000 en staat op $ 47.377,45 op het moment van publicatie na een periode van zeer bullish sentiment. De voortschrijdende gemiddelden van de toonaangevende cryptocurrency geven sterke koopsignalen.

Er zijn tekenen dat spottraders de rally hebben gedreven, zichtbaar door de relatief lage financieringspercentages in de Bitcoin futuresmarkt volgens Alexandra Clark, verkoophandelaar bij de in het VK gevestigde digitale activamakelaar GlobalBlock, die de volgende voorspelling deed:

“Hoewel er op korte termijn onzekerheid blijft bestaan voor Bitcoin, is de toekomst op de lange termijn duidelijk, met professionals en academici die stellen dat Bitcoin, en meer in het algemeen digitale activa, fiat valuta zullen vervangen in de komende vijf tot tien jaar. Veel instellingen zijn al bezig met het integreren van crypto en blockchain technologie in een poging om concurrentievoordeel te behouden.”

Citigroup lanceert Bitcoin futures

Als voorbeeld wijst ze erop dat Citigroup zich voorbereidt om Bitcoin futures aan te bieden, waardoor het de nieuwste bank is die zich in de digitale activaruimte waagt. Institutionele klanten tonen toenemende interesse in digitale activa. De Britse vestiging van Citigroup is echter onvermurwbaar dat ze producten zullen gaan aanbieden zodra ze de wettelijke goedkeuring in het VK hebben verkregen.

Eerste Europese Bitcoin futures product wordt volgende maand gelanceerd op Eurex

Europa’s eerste Bitcoin futures product maakt het voor investeerders uit Europa mogelijk om voor het eerst in de geschiedenis BTC futurescontracten op een crypto ETP te verhandelen. Het product wordt op 13 september gelanceerd. Hierdoor kunnen institutionele klanten ook de prijsontwikkelingen van Bitcoin volgen tegen de achtergrond van strikte regelgeving.

Toonaangevende Amerikaanse hypotheekverstrekker die cryptobetalingen tegen eind 2021 groen licht geeft

United Wholesale Mortgage, de op één na grootste hypotheekverstrekker in de VS, zal voor eind 2021 betalingen in crypto gaan accepteren. Dit is in lijn met een trend die is vastgesteld door Tesla, waardoor klanten betalingen konden doen met Dogecoin (DOGE/USD), evenals de lancering van PayPal’s Checkout with Crypto functie, waarmee gebruikers online aankopen met crypto kunnen betalen.

De acceptatie van digitale activa in het VK blijft achter op de markt

Alexandra Clark concludeert dat het duidelijk is dat digitale valuta de toekomst van de wereldwijde financiën en handel vormgeven, hoewel de acceptatie in het VK achterblijft bij die in de VS. De nieuwe functie van PayPal is bijvoorbeeld alleen beschikbaar voor Amerikaanse klanten.

The post Expert zegt dat digitale activa over 5-10 jaar fiat valuta zullen vervangen appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*