Crypto-Prijzen.nl

Exotic Markets maakt gebruik van Solana om gestructureerde projecten te lanceren

Exotic Markets maakt gebruik van Solana om gestructureerde projecten te lanceren

DeFi protocol Exotic Markets haalde $ 5 miljoen op in een financieringsronde, waaraan verschillende prominente VC’s en investeerders deelnamen. De leidende investeerders waren Multicoin en Ascensive Assets. Andere opmerkelijke investeerders waren Animoca Brands, Alameda Research, Morningstar Ventures, Solana (SOL/USD) Capital TPS en anderen.

Private token verkoopronde trok enorme aandacht

De besloten ronde trok veel aandacht met een stijgende vraag naar gestructureerde producten in DeFi. DeFi houdt de interesse van investeerders vast, vooral met protocollen die nieuwe producten en diensten aanbieden voor een breder publiek.

Ascensive Assets’ Managing Partner Oliver Blakey zei:

Bij Ascensive Assets hebben we een langetermijnvisie voor de markt en richten we ons op het ondersteunen van projecten die duurzame waarde bieden. Gestructureerde producten zullen beleggers kansen bieden om rendement te genereren dat wordt uitgedrukt in stablecoin in plaats van in governance tokens. We zien dit als een zeer gezonde evolutie van de DeFi ruimte.

Solana is de go-to voor DeFi producten, protocollen en services

Exotic Markets is gericht op de introductie van een grotere verscheidenheid aan gestructureerde DeFi producten door gebruik te maken van de Solana blockchain. Solana is de bestemming geworden voor DeFi producten, -protocollen en -diensten dankzij de lage tarieven, snelheid en efficiëntie.

De architectuur van Exotic is uniek onder DeFi projecten

Het team van Exotic houdt van innovatie met nieuwe en originele productaanbiedingen. Zijn unieke architectuur onderscheidt het van alle andere DeFi projecten die momenteel op de markt zijn. Bovendien ondersteunt het digitals en padafhankelijke producten, aanbiedingen van één product en voertuigen op basis van de prestaties van tokenmandjes.

Multicoin Capital Investor Spencer Applebaum merkte op:

Bij Multicoin zijn we erg enthousiast over de groei in de gestructureerde producten. De unieke architectuur van Exotic Market zal meer vormen van uitbetalingen op meer onderliggende waarden mogelijk maken dan we ooit eerder hebben gezien. Dit zal uiteindelijk de hele DeFi ruimte ten goede komen en nieuwe manieren creëren waarop mensen kunnen profiteren van de volatiliteitsmarkt.

Het Exotic Markets protocol wordt geleid door Joffrey Dalet, die bijna tien jaar ervaring heeft met het verhandelen van volatiliteitsproducten. Hij en Benjamin Rameau, die ervaring heeft met blockchaintechnologie, handel en aandelenverkoop, ontwikkelden de geavanceerde aanpak om gestructureerde producten te creëren in een gedecentraliseerde omgeving.

The post Exotic Markets maakt gebruik van Solana om gestructureerde projecten te lanceren appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*