Crypto-Prijzen.nl

Exclusief: Subsocial voltooit eerste privé-tokenverkoopronde

Exclusief: Subsocial voltooit eerste privé-tokenverkoopronde

Subsocial, een Web 3-platform gebouwd op Substrate en IPFS-techstack, voltooide de eerste ronde van privé-tokenverkoop, volgens een persbericht van woensdag dat exclusief naar Invezz is gestuurd. De cruciale missie van Subsocial is om te opereren als een ecosysteem en platform om sociale netwerken en dApps te ontwikkelen en er zelf geld mee te verdienen.

Het protocol van het bedrijf is volledig gedecentraliseerd, waardoor het mogelijk is om een innovatief, eerlijk en open alternatief te creëren voor elk modern sociaal netwerk.

Langverwacht project wordt een feit

Volgens Gavin Wood, oprichter van Polkadot (DOT/USD) en mede-oprichter van Ethereum (ETH/USD), is Subsocial een van de meest integrale en langverwachte projecten die momenteel worden ontwikkeld voor Web 3.0. Het benaderde de selectie van toekomstige seed-investeerders zeer zorgvuldig om zijn expertise te vestigen en zijn integraliteit te behouden.

Het bedrijf is klaar om verder te gaan met financiering en ontwikkeling met de solide steun van bedrijven van het kaliber Hypersphere, Illusionist Group, Alameda Research, NGC, PAKA, Signum Capital en meer. Beurzen zoals Gate Labs en BockDream hebben ook hun steun verleend.

Voorbereidingen voor aanstaande IEO in volle gang

Het team van Subsocial wordt groter en groter met de voorbereidingen voor de aanstaande IEO (initiële beursnotering) en de lancering van het mainnet. Het ecosysteem wordt aangedreven door SUB, het oorspronkelijke token, evenals de tools voor het genereren van inkomsten.

Dit jaar toonden de gemeenschappen van Kusama (KSM/USD) en Polkadot sterke interesse in het project en volgen de voortgang ervan op de voet. Een van de recente resultaten is de succesvolle levering van twee technische subsidies aan de Web 3 Foundation, de lancering van Polkaverse, een subnetwerk dat is gewijd aan Kusama en Polkadot, en het bereiken van het volgende niveau van de eerste projectbatch van het Substrate Builders Program.

In een reactie in het persbericht zei de oprichter van Subsocial Network, Alex Siman:

In het afgelopen jaar zijn we getuige geweest van verschillende gevallen waarin gecentraliseerde sociale netwerken hun gebruikers definitief verbieden zonder rationele verklaring. De missie van Subsocial is om wereldwijde decentralisatie te ondersteunen door de vrijheid van communicatie en het delen van content. We zijn nu dichter dan ooit bij het realiseren van onze visie van een open, privé en censuurbestendig web.

Ontwikkelaars testen een nieuwe node ter voorbereiding op de lancering van een standalone mainnet. De lijst met partnerbeurzen, exacte datums en andere details zijn nog niet bekend.

The post Exclusief: Subsocial voltooit eerste privé-tokenverkoopronde appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*