Crypto-Prijzen.nl

Exclusief: Starter om de op Azië gerichte NASDEX te lanceren

Exclusief: Starter om de op Azië gerichte NASDEX te lanceren

Starter, een toonaangevend gemeenschapsgericht lanceerplatform dat op meerdere blockchains werkt, zal de IDO lancering van NASDEX hosten, een DEX waarmee handelaren een muntmechanisme kunnen gebruiken om tokenized aandelen op de blockchain te verhandelen, kan Invezz exclusief rapporteren. NASDEX, dat gericht is op Aziatische markten, wil dienen als een brug tussen de werelden van aandelen en crypto en om de beperkingen van traditionele aandelenbeurzen zoals portefeuillebeheer en van beleggers die alleen aandelen kunnen kopen en niet verkopen, te verlichten.

NASDEX biedt liquiditeitsbeloningen en munten aan gebruikers

Afgezien van het toestaan van beleggers om de klok rond te handelen en fractionele aandelen van hun favoriete aandelen te kopen, compenseert NASDEX hen voor hun gaskosten door liquiditeitsbeloningen en munten te verstrekken. Het is ook de eerste DEX gericht op Azië. NASDEX biedt een groot aantal nieuwe DeFi functies en een verbeterde beleggerservaring.

Lionel Iruk, speciaal raadsman bij Starter, zei:

“Cryptocurrencies, als activaklasse, groeien snel, maar missen beleggingsopties die worden aangeboden door traditionele instellingen met aandelen en obligaties. Als wisselwerking ontbreekt het financiële instellingen aan de technologie die DeFi en blockchain naar voren schuift. NASDEX kan een brug slaan en diversifiëren, zodat gebruikers beide van de beste werelden hebben terwijl ze doorgaan op hun investeringsreis.”

NASDEX begint met een marktkapitalisatie van $30 biljoen, kan stijgen tot $100 biljoen

Aanvankelijk zal de DEX een marktkapitalisatie hebben van ongeveer $ 30 biljoen. Tokenhouders zullen profiteren van omzetgroei omdat ze een aandeel hebben in de inkomsten van het platform. Dit zal de betrokkenheid van gebruikers stimuleren. Leden van de NASDEX-gemeenschap kunnen beslissen of ze aandelen of markten willen toevoegen. In de toekomst zal NASDEX de mogelijkheid overwegen om wereldwijde aandelenmarkten op te nemen met een totale marktkapitalisatie van ongeveer $ 100 biljoen.

Josh Du, Chief Investment Officer bij NASDEX, merkte op:

“Crypto projecten verspreiden zich van de crypto wereld naar de echte wereld met de bijbehorende uitbreiding van de totale adresseerbare markt (TAM) en investeringsrendementen voor alle betrokkenen”, aldus het bedrijf. “Innovaties in DeFi en blockchain hebben de mogelijkheid om gloednieuwe functies toe te voegen aan traditionele activaklassen. NASDEX’s focus om de cryptowereld en de Aziatische aandelenwereld te overbruggen, zal een broodnodig product creëren voor deze grote en onaangeboorde markt.”

The post Exclusief: Starter om de op Azië gerichte NASDEX te lanceren appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*