Crypto-Prijzen.nl

Exclusief: DEX WingRiders zegt dat het ‘bouwt voor de toekomst’

Exclusief: DEX WingRiders zegt dat het ‘bouwt voor de toekomst’

Het op Cardano gebaseerde DEX platform WingRiders heeft onlangs een start- en privéfinancieringsronde van $ 4,5 miljoen afgerond, waarvan het platform zei dat deze overtekend was. In overeenstemming hiermee trok de financiering namen aan zoals cFund, Longhash en Spartan Group.

WingRiders hoopt een geautomatiseerd market maker (AMM) DEX platform te lanceren dat gebruikers helpt problemen te voorkomen die op Ethereum gebaseerde DEX’s blijven teisteren.

In een exclusieve Q&A met Invezz belichtten WingRiders hun toekomstplannen, waaronder de lancering van het mainnet, tokenintegratie en portemonnee ontwikkeling.

WingRiders: We bouwen infrastructuur voor de toekomst van Cardano

1. WingRiders kondigde onlangs aan dat het $ 4,5 miljoen had binnengehaald in een overtekende seed/private ronde onder leiding van cFund, met deelname van onder meer Spartan Group en COTI. Enige opmerking hierover in relatie tot het doel van het project?

Met een nieuw project als het onze is het belangrijk om de steun van gevestigde spelers te krijgen voor de financiering, en ook voor de validatie die dergelijke ondersteuning biedt aan de bredere Cardano gemeenschap. Al onze aangekondigde donateurs worden gerespecteerd en hebben een diep begrip van de cryptocurrency sector in het algemeen, het Cardano ecosysteem in het bijzonder. Dit betekent veel voor ons, omdat het laat zien dat ons geloof in de waarde van het project wordt gedeeld door marktleiders.

2. Hoe is het team van plan de fondsen te gebruiken en zijn er tijdlijnen/mijlpalen om naar uit te kijken?

Onze roadmap voor de ontwikkeling van het project is duidelijk. Zodra we live zijn op Mainnet, zijn we van plan om door te gaan met het ontwikkelen van verdere portemonnee- en tokenintegraties. Naast de voortgang van de ontwikkeling zullen via deze verhoging de standaard bedrijfskosten zoals marketing, personeel en operationele kosten worden gefinancierd. Zodra we onze openbare TGE hebben voltooid, schatten we dat we voldoende speelruimte zullen hebben om met de huidige prognoses voor een langere tijd door te ontwikkelen om duurzaamheid van het platform te bereiken.

3. De eerste Decentralized Exchange (DEX) die eerder dit jaar op Cardano werd gelanceerd, niet helemaal soepel van start ging na een paar problemen met trage transacties en slippen? Heeft dit WingRiders op een of andere manier geholpen bij het voorbereiden om live te gaan?

Bij het bekijken van de ontwikkeling van Cardano in de afgelopen 12 maanden, is het belangrijk om te begrijpen dat met voldoende vooruitziendheid en begrip van op Cardano gebaseerde ontwikkeling, deze problemen duidelijk zouden moeten worden aangepakt door alle projecten die op handelsplatforms werken. Ons team was zich bewust van de problemen, maar het is waardevol om te zien hoe andere projecten met dergelijke uitdagingen worden geconfronteerd.

4. Het Cardano ecosysteem heeft een instroom van projecten gezien sinds de smart contract functionaliteit in 2021 live ging. Meerdere DEX’s, wallets en andere protocollen bevinden zich in verschillende stadia van ontwikkeling of zijn bijna gelanceerd. Maar met name Cardano mede-oprichter Charles Hoskinson zei onlangs dat hij uitkijkt naar dit project. Wat denkt het WingRiders team dat het project zal onderscheiden van de rest te midden van de waarschijnlijke “concurrentie”?

De cruciale onderdelen die het succes en falen van projecten bepalen, zijn universeel – ten eerste, heeft het team de capaciteit om op zakelijk en technisch niveau uit te voeren? Een goed opgeleid team is veel capabeler dan een ongeschoold, ad-hoc team. We geloven niet dat we speciaal zijn, en we geloven dat al het werk en de ontwikkeling aan Cardano uiteindelijk goed is voor het hele ecosysteem.

We hebben financiering ontvangen van een aantal fondsen, IOHK via cFund, Spartan, LongHash, COTI en tal van anderen. Onafhankelijk van onze concurrenten hebben we sterke punten – we worden sterk door ontwikkelaars geleid. We beschouwen het vermogen om uit te voeren als de belangrijkste vaardigheid in de ruimte – als je niet kunt bouwen wat je belooft, dan doe je gewoon aan marketing. Elke stap van onze reis is zorgvuldig overwogen vanuit een op uitvoering gebaseerd perspectief.

In termen van parameters en platformfuncties valideren we eerst de mogelijkheid om een doel te bereiken. Als het kan, maken we het dan bekend. Ons doel is om de infrastructuur te bouwen voor de toekomstige groei van Cardano en blockchain. We bouwen liever dingen van waarde voor de gemeenschap, niet alleen voor onszelf.

5. Dit kan verband houden met de bovenstaande vraag, en zo ja, geef een verdere context die gericht is op de retailbelegger. Hier is de vraag: waarom zouden beleggers uitkijken naar het inzetten op de WingRiders DEX?

WingRiders bouwt aan de toekomst, maar we bouwen geen bedrijf. We streven ernaar om de DAO vast te stellen en de details hiervan bekend te maken voorafgaand aan een toekomstige TGE. Bestuurstokens geven de mogelijkheid om het toekomstige ontwikkelingstraject voor het project te bepalen.

Ten tweede, naarmate het platform naar Mainnet migreert, zullen er liquiditeitseisen worden opgebouwd. Zodra dit plaatsvindt, krijgt elke aanbieder van stakings- of liquiditeitspools de mogelijkheid om door hun werk geld te verdienen.

Technisch gezien wordt ons platform goed ontvangen in termen van uitvoering en snelheid. Verder is een cruciale pijler de beveiliging van tokens in slimme contracten. Omdat onze ontwikkeling de integratie omvat van HW wallets, de op twee na grootste portemonnee, evenals extra portemonnee projecten, hebben we al deze ervaring in de huidige code gegoten. Om er zeker van te zijn dat we op de goede weg zijn, worden we gecontroleerd door CertiK.

6. Beschikbaarheid en ondersteuning van tokens kunnen de sleutel zijn tot de DEX. Kunt u ons hierover vertellen?

Aan het begin van de lancering van Mainnet ondersteunen we alle native tokens van Cardano. Potentiële cross chain-ondersteuning is dichterbij dan men zou denken. De vorm en omvang ervan zullen zich het komende jaar behoorlijk sterk ontwikkelen.

De reden dat we met Nu.Fi zijn geïntegreerd, is dat hun roadmap duidelijk is over hun wens om meer blockchain integraties toe te voegen. We hebben grootse plannen in de toekomst, die we zullen aankondigen op https://twitter.com/wingriderscom.

Het bericht Exclusief: DEX WingRiders zegt dat het ‘bouwt voor de toekomst’ verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*