Crypto-Prijzen.nl

Exclusief: 3D-kunstproductieplatform STUDIO90ies lanceert unieke, luxe NFT collectie

Exclusief: 3D-kunstproductieplatform STUDIO90ies lanceert unieke, luxe NFT collectie

3D gecentraliseerde kunstproductiestudio STUDIO90ies lanceert een collectie van 12 zeer realistische 3D figuren, de SADBUNZ collectie, als eerbetoon aan verdriet. De elementen weerspiegelen luxe verzamelobjecten, volgens een persbericht dat exclusief aan Invezz is verzonden.

Later deze maand zullen ze deel uitmaken van een virtuele tentoonstelling met de titel “IT IS ALL AROUND US”, waarin prominente NFT artiesten tentoongesteld worden met behulp van de immersieve technologie van Artgence 3D. Je kunt het hier bekijken.

Een match made in heaven

SADBUNZ combineert deze twee trends in één product. Terwijl de beeldjes ronddraaien, speelt een exclusieve soundtrack op de achtergrond van het luxe, draaiende NFT product. STUDIO90ies ontwikkelde de collectie in samenwerking met experts om de eigenschappen te laten zien die de beeldjes- en luxegoederenmarkten van een verzamelobject zouden verwachten.

Meer dan een verzamelobject

Volgens Guy Jonathan Kazaumba en Joy Katharina Lorck-Schierning, medeoprichters en directeuren van STUDIO90ies, weerspiegelen de Sadbunz beeldjes de melancholie van het dagelijkse leven in het digitale tijdperk, waarin we nog nooit zo verbonden waren, maar verdeeld zijn tegelijkertijd. De makers van de beeldjes, Pikazo 21 en Marley XXI, zeiden:

“Emoji’s zijn een intrinsiek onderdeel geworden van onze digitale communicatie. Hier is een interessant feit: er is gemeld dat identificatie met emoji’s of soortgelijke cartoonachtige uitdrukkingen in moeilijke tijden een therapeutisch effect op ons heeft. In zekere zin zijn SADBUNZ een antwoord op de toenemende bezorgdheid over de geestelijke gezondheid. Ze herinneren ons eraan dat we soms een moeilijke periode doormaken, maar geen enkel verdriet zal eeuwig duren.”

De Sadbunz saga begint met de eerste editie van de verzamelbare NFT-beeldjesserie. Er zullen in totaal 12 verschillende kleurstellingen zijn. Hierbinnen zullen de 75 eerste edities die moeten worden verzameld een inspiratie zijn voor een digitale schattenjacht, aangezien ze zullen worden verspreid over vijf NFT marktplaatsen.

The post Exclusief: 3D-kunstproductieplatform STUDIO90ies lanceert unieke, luxe NFT collectie appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*