Crypto-Prijzen.nl

Exclusible verkoopt 25 privé eilanden op Sandbox

Exclusible verkoopt 25 privé eilanden op Sandbox

Exclusible, de dynamisch groeiende markt voor luxe NFT’s en luxe metaverse onroerend goed, kondigde aan dat het 25 privé eilanden op The Sandbox (SAND/USD) had verkocht voor 910 ether (ETH/USD), wat op het moment van schrijven overeenkomt met $ 2,8 miljoen.

eToro was een van de kopers

Wereldwijde beurs eToro was een van de opmerkelijke kopers, net als Paris Saint-Germain FC stervoetballer Marco Verratti, FC Bayern München speler Kingsley Coman, voormalig nummer 1 tennisser Ana Ivanovic, en FC Basel mede-eigenaar en ondernemer Dan Holzmann onder andere prominente publieke figuren.

Over de eilanden

De eilanden liggen in de buurt van een van de belangrijkste Sandbox landen en bieden opties voor helikopters, meubels, activa, een privéhaven en meer. De laatste eilanden die nog over waren, waren beperkt tot kopers met minstens 1 miljoen volgers op sociale media.

Thibault Launay, mede-oprichter en CEO van Exclusible, merkte op:

We zijn verheugd en nederig om zo’n explosieve ontvangst te ontvangen voor onze Exclusible Privé Eilanden. Het verkopen van onze voorraad eilanden in slechts twee weken toont de grote vraag naar exclusieve metaverse activa en ervaringen. We streven ernaar om onze missie voort te zetten door unieke ervaringen naar de metaverse te brengen.

Yoni Assia, oprichter en CEO van eToro, voegde toe:

We zijn verheugd om ons bij Exclusible aan te sluiten in deze onderneming in de metaverse. Beslissen om lid te worden van de Sandbox en land van Exclusible te kopen, was een duidelijke keuze om ons aan te sluiten bij wereldwijde innovators en trendsetters op onze oversteek naar de Metaverse. We kijken ernaar uit om eToro gebruikers en belanghebbenden te verwelkomen om ons daar in de toekomst te bezoeken!

Ana Ivanovic, die onlangs een NFT heeft geveild om geld in te zamelen voor UNICEF Servië, zei:

Ik ben verheugd om deel te nemen aan dit opwindende metaverse project.

Kingsley Coman maakte kennis met Exclusible via zijn samenwerking met CHMPS PARISSE, een Frans luxe streetwear merk. Hij zei:

Ik ben erg blij om de metaverse te betreden door lid te worden van deze exclusieve gemeenschap en evenementen en ervaringen te ontwikkelen.

Abdel Pom, ontwerper bij CHMPS PARISSE, merkte op:

Als ontwerpers en dankzij Exclusible streven we ernaar om onze missie voort te zetten om unieke ervaringen naar onze VIP gemeenschap te brengen, nu in de metaverse.

Exclusief verkocht 150 villa’s voor $1,6 miljoen

Het platform verkocht ook al zijn 150 villa’s in het Exclusible Luxury District van The Sandbox. Een van de opvallende kopers was BCG Gamma, die een virtueel kantoor in de wijk opzette.

De helft van de villa’s was tijdens de voorverkoop binnen 48 uur uitverkocht. De rest was binnen 5 uur uitverkocht tijdens de openbare verkoop. De totale prijs was 750 ether, of ongeveer $ 1,6 miljoen.

La notizia Exclusible verkoopt 25 privé eilanden op Sandbox era stato segnalata su Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*