Crypto-Prijzen.nl

Exclusible en Criptonite werken samen voor ‘s werelds eerste digitale vastgoedmetafonds

Exclusible en Criptonite werken samen voor ‘s werelds eerste digitale vastgoedmetafonds

Luxe NFT platform Exclusible en het Zwitserse vermogensbeheerbedrijf Criptonite hebben de handen ineengeslagen om een groot investeringsfonds in de digitale vastgoedruimte aan te kondigen.

Het Criptonite Metaverse Real Estate AMC (Actively Managed Certificate) is het eerste dergelijke fonds ter wereld en komt nadat de twee bedrijven een exclusief partnerschap hebben gesloten dat op maandag is aangekondigd.

Je hoeft geen ‘nerd’ te zijn om te profiteren

Volgens de bedrijven is het metafonds op maat gemaakt voor beleggers die hun beleggingsportefeuilles willen diversifiëren via metaverse eigenschappen.

Het fonds is ook bedoeld voor diegenen die geïnteresseerd zijn in het metaverse ecosysteem, maar niet weten hoe ze land moeten verwerven of de eigendommen kunnen ontwikkelen. Het metafonds wil deze groep investeerders dus “directe blootstelling” bieden aan de kansen in de zeer aantrekkelijke ruimte, aldus de bedrijven in een persbericht.

Exclusieve mede-oprichter Romain Girbal zei in een verklaring:

We zijn ervan overtuigd dat onze samenstelling van luxe digitaal onroerend goed zowel nieuwe als crypto-savvy investeerders het vertrouwen zal geven dat ze nodig hebben om hun eerste stappen in de metaverse te zetten. Dankzij dit AMC hoeft u geen ‘nerd’ te zijn om in de metaverse te investeren.

Criptonite CEO en oprichter Florian Rais zei dat de onderneming zal voldoen aan de vraag naar investeringsmogelijkheden van traditionele investeerders wiens interesse in crypto de afgelopen jaren is toegenomen.

Door Exclusible’s hoogwaardige luxe metaverse onroerend goed, projecten en ervaringen te combineren met Criptonite’s doorgewinterde ervaring in crypto investeringen, kunnen we dit zeer unieke investeringsproduct naar gekwalificeerde investeerders brengen.

Investeer in projecten in Decentraland en Sandbox

Volgens het Exclusible team zal het in Genève gevestigde Criptonite toezicht houden op het beheer van het metafonds, terwijl Exclusible zal proberen toegang te bieden tot luxe onroerend goed in de digitale ruimte. De partners zijn van mening dat het metafonds investeerders biedt wat ze echt nodig hebben: toegang tot onroerend goed op enkele van de toonaangevende metaverse projecten.

Hier hebben we het over beperkte vastgoedpercelen en andere luxe eigendommen in de metaverses The Sandbox (SAND), Decentraland (MANA) en NFT Worlds.

Om het fonds officieel te lanceren, hebben de bedrijven een metaverse feest georganiseerd in Decentraland. Het is een twee uur durend evenement met livemuziek en feestgangers krijgen gepersonaliseerde NFT wearables.

Het bericht Exclusible en Criptonite werken samen voor 's werelds eerste digitale vastgoedmetafonds verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*