Crypto-Prijzen.nl

Evrynet voltooit een financieringsronde van $7 miljoen

Evrynet voltooit een financieringsronde van $7 miljoen

Evrynet voltooide een financieringsronde ter waarde van $ 7 miljoen, waaraan een aantal vooraanstaande geldschieters en investeerders deelnamen. Het team hoopt met deze fondsen een publiek van institutionele kwaliteit naar DeFi te trekken. Bovendien komt het team achter de Evry.Finance dApp tegemoet aan de behoeften van individuele beleggers door een toenemende selectie van rendementsproducten en een eenvoudige gebruikersinterface. Het overbruggen van de kloof tussen de echte wereld en gedecentraliseerde activa zal nieuwe kansen en liquiditeitsbronnen creëren voor alle dApp gebruikers, niet alleen voor individuele investeerders.

De beste infrastructuur voor bedrijven en ontwikkelaars

De infrastructuur van Evrynet is een intelligent financieel serviceplatform, dat zeer geschikt is voor zowel bedrijven als ontwikkelaars. Vrijwel iedereen kan gecentraliseerde gedecentraliseerde financiële apps ontwikkelen via deze infrastructuur, die interoperabel zal zijn met andere blockchains. In de toekomst hoopt Evrynet financiële inclusie te kunnen bevorderen door iedereen open source diensten aan te bieden. De afronding van deze financieringsronde was een cruciale stap in die richting.

Opmerkelijke vroege steun

Signum Capital leidde de private ronde en Petrock Capital deed mee. Er was een indrukwekkende vroege steun van Everest Ventures, HashKey Capital, Seven Bank, Hanhwa Investments and Securities, Uni-President Asset Holdings, UOB Venture Management, Hopeshine Ventures en Du Capital.

Evrynet projectleider Korapat Arunanondchai merkte op:

“Sinds onze oprichting in 2018 heeft het Evrynet-team een lange ontwikkelingsreis achter de rug. Door technologie te bouwen om de financiële inclusiviteit te vergroten, kunnen we ons voornamelijk richten op Zuidoost-Azië. Met behulp van blockchain technologie en slimme contracten kunnen we snel, goedkoop , en veilige methoden voor wereldwijde geldoverdrachten, zonder dat er onnodige tussenpersonen nodig zijn.”

Volgens John Ng Pangilinan van Signum Capital is Evrynet ambitieus genoeg om zich te richten op een enorme marktopportuniteit – door real-world activa en institutionele investeerders naar DeFi te brengen. Er ligt een groot potentieel in het verschiet, aangezien Evrynet interoperabel is met grote blockchains, zoals BEP-20 en ERC-20 tokens. Om de beste balans tussen veiligheid en snelheid te garanderen, gebruikt het Evrynet ecosysteem het op proof-of-stake gebaseerde Tendermint consensusprotocol. De netwerktransactievergoeding kan worden aangepast via netwerkstemming en wordt uitgedrukt in gas.

The post Evrynet voltooit een financieringsronde van $7 miljoen appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*