Crypto-Prijzen.nl

Evrynet rondt een financieringsronde van $7 miljoen af

Evrynet rondt een financieringsronde van $7 miljoen af

Financieel dienstenplatform Evrynet heeft drie gerenommeerde adviseurs verwelkomd na het afronden van een private financieringsronde van $ 7 miljoen, zo verneemt Invezz uit een persbericht. Ze hebben professionals van MIT en de blockchain ruimte aangetrokken om hen te helpen hun bereik in de financiële wereld uit te breiden.

Nieuwe bestuursleden om de aanwezigheid van Evrynet in de CeDeFi wereld te versterken

De nieuwe adviseurs zijn Loi Lui, CEO en medeoprichter van Kyber Networks; David Mazieres, mede-oprichter van Stellar Development Foundation, en Robert Townsend, hoogleraar economie aan het MIT.

Loi heeft Oyente gecreëerd, een open-source beveiligingsanalysator gericht op de Ethereum (ETH/USD) blockchain en zijn slimme contracten. Hij ontwierp ook het eerste sharding protocol voor openbare blockchains, wat leidde tot de oprichting van Zilliqa (ZIL/USD).

David Mazieres is ook hoogleraar computerwetenschappen aan Stanford en mededirecteur van het Centre for Blockchain Research and Future of Digital Currency initiatief. Zijn expertise zal de doelstellingen van Evrynet helpen verwezenlijken, met name zijn ervaring met besturingssystemen en beveiliging van gedistribueerde systemen.

Professor Robert Townsend raadpleegt de Federal Reserve Bank of Chicago en de Wereldbank. Hij heeft een bijdrage geleverd aan tokenomics en de Evry whitepaper. Zijn ervaring en kennis op het gebied van financiën en economie zal Evrynet helpen hun doelen te bereiken.

Het Evrynet team sprak over de benoemingen:

We zijn verheugd dat Loi Lui, David Mazieres en professor Rober Townsend toetreden als onze projectadviseurs. We hebben met hen aan veel projecten samengewerkt en kijken uit naar nog veel meer spannende samenwerkingen in de toekomst, waarvan er verschillende al in uitvoering zijn en binnenkort zullen worden aangekondigd.

Evrynet gaat geld investeren in DeFi app voor institutionele beleggers

Evrynet zal de 7 miljoen dollar die is opgehaald gebruiken voor de ontwikkeling van een DeFi app die gericht is op institutionele beleggers, de Evry.Finance app. Het zal staking oplossingen, uitwisseling en een liquiditeitspool bevatten.

Onder de grote investeerders in de private financieringsronde waren Petrock Capital en Signum Capital. In eerdere financieringsrondes groeide Evrynet een stabiele lijst van investeerders en supporters, die met elke nieuwe ronde alleen maar langer en langer wordt.

Een belangrijke speler in CeDeFi apps

Evrynet is een intelligent platform voor financiële diensten dat infrastructuur beschikbaar stelt aan bedrijven en ontwikkelaars die CeDeFi applicaties willen maken. Het is ook compatibel met een aantal toonaangevende blockchains.

The post Evrynet rondt een financieringsronde van $7 miljoen af appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*