Crypto-Prijzen.nl

EverdreamSoft verkoopt exclusief LAND in The Sandbox

EverdreamSoft verkoopt exclusief LAND in The Sandbox

EverdreamSoft, de pionier op het gebied van cryptogames en digitale verzamelobjecten die de eerste mobiele blockchain game Spells of Genesis ontwikkelde, verkoopt exclusieve Premium LAND rond het EverdreamSoft Estate in The Sandbox (SAND/USD), vernam Invezz uit een persbericht.

Toegang tot exclusieve NFT’s

Dit perceel van 6×6 kan een aantal interessante gebouwen en creaties huisvesten. De verkoop vindt plaats op 10 februari. Leden van de Sandbox gemeenschap krijgen de kans om een digitaal stuk onroerend goed te kopen, waardoor ze toegang krijgen tot exclusieve NFT’s van EverdreamSoft en zijn Sandbox buren. Zij zullen dan eigenaar zijn van de NFT’s en het LAND, vrij om ze te gebruiken of over te dragen.

Iconische BearWhale voor het grijpen

EverdreamSoft biedt de iconische en exclusieve BearWhale, geïnspireerd door de legendarische Bitcoin handelaar die in 2014 de markt tot zinken bracht met zijn enorme account. Andere NFT’s met een vergelijkbaar thema die beschikbaar komen op de Sandbox markt zijn Sir of Ether en Satoshi, de maker van Blockchain.

Premium, drukbezochte LAND’s

EverdreamSoft biedt ook high-traffic, premium LAND’s, omringd door sociale hubs en best beoordeelde partners. Dit is wat het landgoed van het platform relevant maakt: het bevindt zich in de buurt van Blackpool, eToro, Apes of Space en Mad Mecha.

U kunt Premium LAND kopen rond het landgoed, dat naar verwachting veel meer verkeer en interesse zal zien dan normaal LAND.

Shaban Shaame, oprichter en CEO van EverdreamSoft, merkte op:

De Sandbox loopt voorop in de Metaverse en geeft vorm aan de toekomst van gedecentraliseerde creativiteit. Het land van EverdreamSoft zal de iconische wereld van Spells of Genesis in staat stellen zich uit te breiden tot een opwindende 3D metaverse. De samenwerking met Sandbox zal de wereld van Spells of Genesis naar een fascinerende nieuwe dimensie duwen.

Het gamingplatform ontwikkelt ook een Social Hub op een van hun percelen, die naar verwachting spelers en verkeer naar de locatie zal leiden.

Over The Sandbox

The Sandbox is een 3D voxelgame met een open wereld waarin spelers het landschap kunnen verkennen en een stuk ervan kunnen bezitten in de vorm van LAND, percelen van het Sandbox-territorium vertegenwoordigd door een ERC-721 token op Ethereum. Op hun LAND kunnen spelers ook verhandelbare 3D ASSET’s toevoegen (personages, dieren, gebouwen enzovoort). Gebruikers kunnen ook geld verdienen door bezoekers van hun LAND te laten betalen of door evenementen te organiseren.

La notizia EverdreamSoft verkoopt exclusief LAND in The Sandbox era stato segnalata su Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*