Crypto-Prijzen.nl

eToro voegt Fetch.ai, Synthetix en Ren Protocol toe

eToro voegt Fetch.ai, Synthetix en Ren Protocol toe

Drie nieuwe cryptocurrencies zijn gearriveerd op het eToro investeringsplatform: Fetch.ai (FET), Synthetix (SNX) en REN Protocol (REN), het handelsplatform dat wordt gedeeld met zijn gebruikersgemeenschap. Op het moment van schrijven werden FET en REN verhandeld voor respectievelijk $ 0,459. $ 5 en had ongeveer 2% resp. 1% in de afgelopen 24 uur. REN handelt voor $ 0,422 en heeft vandaag 3% verloren.

Fetch gebruikt AI en ML om complexe transacties te automatiseren

Het Fetch netwerk maakt gebruik van kunstmatige intelligentie en machine learning om complexe transacties op DeFi applicaties te automatiseren, waardoor beleggers liquiditeit kunnen balanceren en blootstelling kunnen afdekken over posities in geautomatiseerde market makers en uitleenprotocollen. Tokenhouders stemmen en besturen niet alleen het systeem, maar ze kunnen ook Fetch programma’s aansturen met FET.

Het netwerk heeft een native token (FET) en een ERC-20 token. FET fungeert als de native crypto activa en primaire valuta op het platform, en is vereist voor alle netwerkuitwisselingen, inclusief toegang tot services, gegevens, infrastructuur en gegevensverwerking.

Het wordt ook gebruikt als een terugbetaalbare methode voor registratie bij het netwerk, voor stakingsdoeleinden en als een manier om waarde terug te leveren aan gebruikers die werk binnen het netwerk uitvoeren.

Synthetix helpt u uw eigen afgeleiden te genereren

Dit netwerk helpt investeerders om hun eigen tokenized synthetische derivaten te genereren. Het SNX token en de aangesloten slimme contracten stellen beleggers in staat tokens te produceren die reële activa en valuta’s nabootsen. SNX investeerders kunnen prijsorakels gebruiken om de prijs van crypto te detecteren en synthetische activa op het Synthetix mainnet te genereren.

Synthetix is een afgeleid liquiditeitsprotocol waarmee iedereen on-chain blootstelling kan krijgen aan een reeks van zowel crypto- als niet-crypto activa. Gebaseerd op de Ethereum (ETH/USD) blockchain, biedt het protocol gebruikers toegang tot zeer liquide synthetische activa die bekend staan als synths, die in wezen rendement opleveren op de onderliggende waarde, hoewel deze niet rechtstreeks door de belegger wordt gehouden.

REN verbindt handelaren en dApps via blockchains

REN transacties worden uitgevoerd op een netwerk van donkere knooppunten en worden privé tussen beurzen gedaan om de impact van de toonaangevende markten van handelaren te beperken. REN tokens worden gebruikt om het netwerk van stroom te voorzien en zijn vereist om een dark node uit te voeren.

Het systeem integreert in bestaande infrastructuur en beweert 100x sneller te zijn dan atomaire swaps, waardoor gebruikers toegang hebben tot tokens van elke blockchain met behulp van bestaande slimme contracten zonder de noodzaak om tokens in of uit te pakken. REN is de native cryptocurrency van het protocol.

De post eToro voegt Fetch.ai, Synthetix en Ren Protocol toe verscheen eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*