Crypto-Prijzen.nl

eToro voegt Axie Infinity, Chiliz, SushiSwap en Quant toe

eToro voegt Axie Infinity, Chiliz, SushiSwap en Quant toe

Crypto-platformgigant eToro heeft de toevoeging van vier nieuwe munten aan zijn investeringsplatform aangekondigd, waaronder Axie Infinity (AXS/USD), Chiliz (CHZ/USD), SushiSwap (SUSHI/USD) en Quant (QNT/USD). De toevoeging brengt het totale crypto aanbod op 40 crypto activa.

Per direct beschikbaar om te handelen

Volgens het persbericht van eToro zijn alle vier de munten beschikbaar op het investeringsplatform van eToro. Van de vier munten is Axie Infinity een opvallende verschijning. Axie Infinity is de eerste in zijn soort cryptocurrency videogame en is het afgelopen jaar met meer dan 50.000% gestegen.

Volgens gegevens van DappRadar is bijna $ 2,9 miljard aan AXS (30% van het totale circulerende aanbod) ingezet in het Axie Infinity Staking contract.

Chiliz heeft de afgelopen maanden ook geprofiteerd van een enorme populariteit. De blockchain voor de sport- en entertainmentindustrie levert “Fan Tokens” aan bekende wereldwijde merken, waaronder UFS en FC Barcelona.

SushiSwap is geëvolueerd tot een toonaangevende governance token en cryptobeurs. Houders kunnen ook beloningen genereren door bij te dragen aan liquiditeitspools.

Ten slotte is Quant ontworpen om applicaties over meerdere servers en verschillende blockchains te laten draaien.

The post eToro voegt Axie Infinity, Chiliz, SushiSwap en Quant toe appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*