Crypto-Prijzen.nl

eToro vermeldt eindelijk Shiba Inu als reactie op de vraag naar SHIB

eToro vermeldt eindelijk Shiba Inu als reactie op de vraag naar SHIB

Een van de bekendste en populairste investeringsplatforms ter wereld, eToro, is al lang betrokken bij de cryptocurrency industrie. Een tijdje geleden erkende eToro niet alleen het potentieel van crypto, maar ook het feit dat de vraag uiteindelijk zal groeien, en daarom heeft het tal van activa aan zijn platform toegevoegd.

Nu de acceptatie groeit, groeit ook de crypto gemeenschap, en veel van haar leden hebben gevraagd dat eToro zijn lijst met ondersteunde munten uitbreidt, waarbij ze vaak vragen om een aantal populaire munten te vermelden. eToro was het daarmee eens en begon crypto activa toe te voegen op basis van de vraag.

SHIB komt naar eToro

De meest recente munt die zijn platform heeft bereikt, is Shiba Inu (SHIB), in de volksmond een ‘Dogecoin Killer’ genoemd, omdat de gemeenschap gelooft dat Shiba Inu op een dag DOGE zal vervangen als de populairste digitale valuta van de crypto-industrie. De populariteit van de munt schoot echt omhoog, aangezien het erin slaagde meer dan 600.000 houders te verzamelen, ondanks de prijsactie, die lang niet zo indrukwekkend was.

Om dit in perspectief te plaatsen: rond eind april 2021 had Shiba Inu 132 miljoen gebruikers. Eind juni 2021 was dat aantal gestegen naar 221 miljoen gebruikers. De toename van het aantal gebruikers wordt verondersteld te zijn veroorzaakt door de vermelding van SHIB op platforms zoals Crypto.com. Dat gezegd hebbende, zou de vermelding van SHIB op eToro kunnen resulteren in een vergelijkbare groei, of dat nu de toename van het aantal gebruikers van de munt, de prijs of beide betekent.

eToro is een populair platform omdat het gebruikers in staat stelt om in veel verschillende activa te investeren. Het heeft ook een zeer lage toetredingsdrempel, met een minimale investering van slechts $ 25. Bovendien behandelt het zowel crypto als traditionele activa, en biedt het traditionele beleggers een manier om crypto op een gemakkelijke manier te benaderen, en vice versa. Dit is een geweldige manier voor beleggers om hun portfolios te diversifiëren door te beleggen in de best presterende en populairste activa.

Tot nu toe heeft de prijs van Shiba Inu niet positief gereageerd, hoewel dit misschien slechts een kwestie van tijd is, en het is waarschijnlijk dat veel beleggers de ontwikkeling van de munt nauwlettend in de gaten zullen houden, klaar om te reageren op elk teken van een bullish verandering.

The post eToro vermeldt eindelijk Shiba Inu als reactie op de vraag naar SHIB appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*