Crypto-Prijzen.nl

eToro vermeldt Cronos, Terra, KNC, ENS

eToro vermeldt Cronos, Terra, KNC, ENS

eToro, het toonaangevende online handelsplatform, heeft een aantal nieuwe cryptomunten aan zijn investeringsplatform toegevoegd.

Ethereum Name Service (ENS)

Ethereum Name Service maakt de blockchain gemakkelijker te gebruiken, door lange crypto-adressen te vervangen door korte ENS domeinen zoals “Alice.ETH”. ENS is de native token van het protocol en zal worden gebruikt om voorstellen te doen en te stemmen op governance besluiten.

Kronos (CRO)

Cronos ( CRO/USD ) is een blockchain netwerk dat interoperabel is met zowel Ethereum als Cosmos. Het is bedoeld om DeFi en Web3 te helpen schalen, door ontwikkelaars in staat te stellen apps en activa direct tussen de twee netwerken te porten. CRO is de native token van Cronos en de Crypto.org Chain.

Kyber Network (KNC)

Kyber Network ( KNC/USD ) is een tool die liquiditeit uit verschillende bronnen met elkaar verbindt, waardoor iedereen direct tokens kan ruilen zonder het gebruik van een exchange. KNC, of Kyber Network Crystal, is een Ethereum token die wordt gebruikt voor het betalen van fees op Kyber Network.

Terra (LUNA)

Terra ( LUNA/USD ) is een blockchain platform dat zich richt op gedecentraliseerde stable coins. LUNA is de native coin van Terra en wordt gebruikt voor staking, governance en als onderpand voor de algoritmische stablecoins van het netwerk.

Het bericht eToro vermeldt Cronos, Terra, KNC, ENS verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*