Crypto-Prijzen.nl

eToro vermeldt CELO om zijn crypto aanbod uit te blijven breiden

eToro vermeldt CELO om zijn crypto aanbod uit te blijven breiden

De Israëlische cryptobeurs eToro heeft CELO genoteerd als onderdeel van zijn voortdurende inzet om het aantal digitale activa dat het ondersteunt uit te breiden. De beurs maakte dit nieuws gisteren bekend en merkte op dat het de munt vermeldde omdat het de afwikkeling tussen mobiele gebruikers over de hele wereld vereenvoudigt. Deze munt is echter niet beschikbaar voor Amerikaanse gebruikers.

Volgens de aankondiging kunnen CELO houders stemmen over meerdere initiatieven, waaronder het maken van CELO een CO2 neutrale blockchain. De vermelding van CELO komt na de eToro beursgenoteerde SushiSwap (SUSHI), Quant (QNT/USD), Chiliz (CHZ/USD) en Axie Infinity (AXS/USD) op 9 november. Net als CELO zijn deze tokens niet beschikbaar voor in de VS gevestigde eToro gebruikers.

Met deze toevoegingen ondersteunt eToro nu in totaal 41 tokens. Met uitzondering van de vijf bovenstaande munten, heeft het platform Bitcoin (BTC/USD), Ethereum (ETH/USD), Bitcoin Cash (BCH/USD), Litecoin (LTC/USD), Ripple (XRP/USD), Cardano (ADA/USD), en Tron (TRX/USD), onder andere vermeld.

Zoals de norm is met de cryptomarkt, steeg de prijs van CELO na de notering van eToro. Gisteren opende de token de handel op $ 5,03 en werd verhandeld tot $ 5,27 voordat hij sloot op $ 5,16. Op het moment van schrijven is CELO $ 5,10 na een verlies van 2,41% in de afgelopen 24 uur.

CELO is momenteel de 77e grootste crypto door omzetting met een marktkapitalisatie van $ 1,870,947,879.00.

eToro schrapt ADA en TRX voor Amerikaanse gebruikers

Hoewel het eToro platform momenteel 41 tokens ondersteunt, zal dit aantal naar verwachting afnemen voor Amerikaanse gebruikers in 2022. De beurs kondigde aan dat het ADA en TRX voor Amerikaanse gebruikers zou schrappen. Door dit te doen, zal de beurs gebruikers ervan weerhouden nieuwe posities in de twee munten te openen. Deze wijziging gaat volgens eToro op 26 december in.

ADA en TRX staking eindigen op 31 december en stakers krijgen geen stakingsbeloningen nadat de uitwisseling de beloning van 15 januari 2023 heeft betaald. eToro stelt ADA en TRX houders echter in staat hun tokens op zijn platform te houden. eToro benadrukte dat deze veranderingen Amerikaanse gebruikers er alleen van weerhouden nieuwe posities te openen, en voegde eraan toe dat niemand wordt gedwongen hun posities te verlaten.

eToro legt uit waarom het van plan is om ADA en TRX voor Amerikaanse klanten te schrappen, en zei dat de veranderingen komen na zakelijke overwegingen in de veranderende regelgeving. Het nieuws van de schrapping van ADA kwam als een verrassing voor de houders, aangezien Cardano geen regelgevende problemen heeft gehad in de VS.

The post eToro vermeldt CELO om zijn crypto aanbod uit te blijven breiden appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*