Crypto-Prijzen.nl

eToro vermeldt Bancor, Ankr, dYdX en 0x

eToro vermeldt Bancor, Ankr, dYdX en 0x

eToro heeft aangekondigd dat er een aantal nieuwe crypto-activa op zijn investeringsplatform zijn aangekomen: Bancor, Ankr, dYdX en 0x.

Banco (BNT)

Bancor was de eerste geautomatiseerde market maker op de Synthetix blockchain en het Bancor v2.1 protocol introduceert een aantal voordelen in het veld, waaronder een verzekering tegen tijdelijke verliezen die vaak worden geleden door liquiditeitsverschaffers in traditionele AMM’s zoals Uniswap.

Investeerders plaatsen BNT in verschillende pools en verdienen inkomsten op basis van een percentage van de transactiekosten die door andere investeerders worden betaald.

Anker (ANKR)

Het Ankr platform stelt investeerders in staat om hun activa in te zetten en tegelijkertijd liquiditeit te verkrijgen door middel van integraties met DeFi applicaties. ANKR beleggers kunnen deelnemen aan het aansturen van en stemmen op applicaties met behulp van het ANKR softwaresysteem.

dYdX (DYDX)

dYdX is een gedecentraliseerd handelsplatform gebouwd op het Ethereum netwerk. Het platform wordt mogelijk gemaakt door het DYDX token, dat houders kortingen op vergoedingen biedt, en de mogelijkheid om in te zetten om beloningen te verdienen en deel te nemen aan het bestuur.

0x (ZRX)

De 0x beurs was een van de eerste gedecentraliseerde beurzen op de Synthetix blockchain, maar is nu doorgevoerd in liquiditeitsaggregatie tussen geautomatiseerde marktmakers en andere slimme contracten die de beurs van tokens op de Synthetix blockchain en de Polygon sidechain vergemakkelijken. Het ZRX token vergemakkelijkt stem- en besluitvormingsprocessen in de 0x gemeenschap.

La notizia eToro vermeldt Bancor, Ankr, dYdX en 0x era stato segnalata su Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*