Crypto-Prijzen.nl

eToro verhoogt zijn belang in GoodDollar tot $1 miljoen

eToro verhoogt zijn belang in GoodDollar tot $1 miljoen

Het online handelsplatform eToro verhoogt zijn belang in het universele basisinkomen (UBI) protocol van GoodDollar van $ 58.000 naar $ 1 miljoen als een manier om zijn toewijding te versterken om nog een miljard crypto gebruikers welkom te heten in de digitale economie. De extra fondsen gaan naar de uitbreiding van het protocol GoodDollar, dat werkt om de groeiende wereldwijde welvaartskloof en verdere financiële educatie te overbruggen met een slimme combinatie van DeFi, slimme contractmechanismen en de G$, een door een reserve gesteund crypto token.

Een slim bedacht systeem

Het GoodDollar systeem werkt door het kapitaal van sponsors in Aave (AAVE/USD) en andere DeFi protocollen te staken en te distribueren naar een internationale ledengemeenschap in de vorm van GoodDollar tokens. Het protocol presenteert tegelijkertijd de voordelen van crypto aan ontvangers.

Yoni Assia, CEO van eToro, legde de investeringsstap van zijn bedrijf uit:

“Te veel mensen worden buitengesloten van kansen die hen uit de armoede zouden kunnen halen, inclusief toegang tot kapitaalmarkten en digitale werkmogelijkheden. Het GoodDollar project wil dat verlichten door financiële inclusie en empowerment over de hele wereld te bevorderen. Onze hoop is dat andere innovatieleiders, die het potentieel van crypto erkennen, zich bij ons aansluiten en de ontluikende kracht van DeFi op een verantwoorde manier helpen gebruiken.”

GoodDollar is universeel toegankelijk

Iedereen over de hele wereld heeft toegang tot gratis cryptovaluta via de GoodDollar app en kan deelnemen aan de digitale economie. Evenzo kan iedereen kapitaal inzetten om de projectdoelen van het project te ondersteunen. GoodDollar heeft bijna een kwart miljoen gebruikers in de meeste landen over de hele wereld, waardoor het tot nu toe het meest universele UBI programma ter wereld is.

UBI verdeeld onder elke gebruiker op basis van een kleine initiële inzet

Onlangs publiceerde GoodDollar de resultaten van zijn Proof of Concept, die was ontworpen om het economische model te valideren en marktacceptatie aan te moedigen. In één jaar tijd verdeelde het protocol UBI ter waarde van $ 16.000 aan al zijn gebruikers in zijn eigen token. Dit was gebaseerd op een initiële inzet van minder dan $ 60.000. Dit succes motiveerde eToro om zijn belang meer dan 17 keer te verhogen.

Dit najaar kunnen we uitkijken naar de lancering van GoodDollar V2, waarmee iedereen een aandeel in het systeem kan krijgen en het een wereldwijde UBI een realiteit kan maken.

The post eToro verhoogt zijn belang in GoodDollar tot $1 miljoen appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*