Crypto-Prijzen.nl

eToro selectie wordt uitgebreid met MATIC, ALGO en BAT

eToro selectie wordt uitgebreid met MATIC, ALGO en BAT

eToro gebruikers kunnen kiezen uit drie nieuwe toevoegingen aan het beursplatform, wat resulteert in een “eclectische mix” van munten om een gediversifieerde portefeuille uit te voeren, aldus de cryptocurrency broker in een blogpost.

Polygon (MATIC)

Polygon (MATIC/USD) is recentelijk in het nieuws geweest en dat is geen verrassing. De belangrijkste missie van de nieuwe cryptovaluta is om schaalvergroting van de gedecentraliseerde financiële blockchain mogelijk te maken door middel van een lager energieverbruik, lagere gaskosten en hogere transactiesnelheden.

Opmerkelijke miljardairinvesteerder Mark Cuban heeft uitgebreid geschreven over zijn waardering voor de apps van het platform in zijn privéblog. MATIC probeert eigenlijk hetzelfde te bereiken als Ethereum (ETH/USD) via zijn Eth2 upgrade. In 2021 is de waarde van Polygon’s native token MATIC met 9.000% gestegen. Het is geen wonder dat Cuban het omschrijft als “briljant”.

Algorand (ALGO)

ALGO (ALGO/USD), de native token van Algorand, wordt momenteel voornamelijk gebruikt om netwerkkosten te dekken. Het wordt beschouwd als de kern van het Algorand ecosysteem.

Onlangs heeft dit slimme proof-of-stake contractplatform een indrukwekkende $ 100 miljoen opgehaald om de ontwikkeling te stimuleren, een indrukwekkende prestatie sinds het pas vier jaar geleden werd geïntroduceerd. Het is een nieuw, snel groeiend DeFi-netwerk met als doel de grenzeloze economie te ontwikkelen en te werken aan consistente verbetering en evolutie van de blockchain. Het platform herbergt een toenemend aantal spraakmakende projecten, waaronder een grensoverschrijdend betalingssysteem waar twee voormalige medewerkers van PayPal achter zitten.

Basic Attention Token (BAT)

De Basic Attention Token (BAT/USD) probeert volgens eToro “de endemische inefficiënties en privacyschendingen die de digitale advertentie industrie hinderen” op te lossen. Het doel is om toegang te krijgen tot een onaangeboord klantenbestand. Dit zijn gebruikers die nog steeds niet helemaal vertrouwd zijn met met de crypto activaklasse en de DeFi ruimte in het algemeen.

BAT ontwikkelaars hebben twee producten. Ze gebruiken de eerste, BAT, om uitgevers te betalen voor de content die ze op het advertentieplatform van hun browser plaatsen. De supersnelle browser Brave is het tweede product. Dit is een lucratief concept gebleken. Op dit moment accepteren 1 miljoen geverifieerde contentmakers betalingen met het token en 30 miljoen mensen gebruiken de browser elke maand actief.

The post eToro selectie wordt uitgebreid met MATIC, ALGO en BAT appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*