Crypto-Prijzen.nl

eToro noteert Theta en Fantom op zijn platform

eToro noteert Theta en Fantom op zijn platform

eToro is verheugd om aan te kondigen dat een aantal nieuwe crypto activa op zijn investeringsplatform zijn aangekomen. Dit zijn Theta (THETA/USD) en Fantom (FTM/USD). Beiden wonnen op het nieuws. Hieronder vindt u de details over hen.

Theta is een gedecentraliseerd videobezorgingsnetwerk

Theta is een gedecentraliseerd videoleveringsnetwerk dat tot doel heeft een essentiële media-infrastructuur te worden voor de metaverse. THETA is het governance-token van Theta Network en wordt gebruikt om nodes te belonen voor het beveiligen van de blockchain.

Theta Network telt Google, Binance, Blockchain Ventures, Gumi, Sony Europe en Samsung als enterprise validators.

Volgens de ontwikkelaars heeft het project tot doel de videostreamingindustrie in zijn huidige vorm wakker te schudden – centralisatie, slechte infrastructuur en hoge kosten zorgen ervoor dat eindgebruikers vaak een slechte ervaring hebben.

Contentmakers verdienen ook minder inkomsten vanwege de barrières tussen hen en eindgebruikers.

Theta Network handelde voor $ 2,70 met een 24-uurs handelsvolume van iets minder dan $ 200 miljoen op het moment van publicatie. Het onderging een uitgebreide rally.

Fantom biedt DeFi services op basis van een uniek consensusmechanisme

Fantom is een schaalbaar slim contractplatform gebaseerd op een uniek consensusmechanisme dat bekend staat als Lachesis. De native token FTM wordt gebruikt voor het betalen van netwerkkosten, het beveiligen van het netwerk door middel van staking en het stemmen over bestuursvoorstellen.

Op het moment van publicatie handelde Fantom voor $ 1,11 met een 24-uurs handelsvolume van bijna $ 1 miljard. Na een conflict binnen zijn team waardoor de prijs omlaag ging, begint het zijn verliezen terug te draaien.

Fantom biedt gedecentraliseerde financiële (DeFi) diensten aan ontwikkelaars op basis van het op maat gemaakte consensus algoritme.

Samen met zijn interne token FTM wil Fantom problemen oplossen die verband houden met smart contract platforms, met name transactiesnelheid, waarvan ontwikkelaars zeggen dat ze zijn teruggebracht tot minder dan twee seconden.

Fantom is gemaakt als alternatief voor Ethereum (ETH/USD). Het ecosysteem heeft tot doel de beperkingen van blockchains van de vorige generatie te overwinnen en schaalbaarheid, veiligheid en decentralisatie in evenwicht te brengen. Het project biedt een reeks tools om het proces van integratie van bestaande dApps te vereenvoudigen, evenals een gedetailleerd uitzetbeloningssysteem en ingebouwde DeFi instrumenten.

Het bericht eToro noteert Theta en Fantom op zijn platform verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*