Crypto-Prijzen.nl

eToro noteert het APE token op zijn platform

eToro noteert het APE token op zijn platform

eToro heeft zojuist de ApeCoin (APE) token op zijn platform vrijgegeven. Het is beschikbaar voor beleggen en handelen. APE is het token van het APE ecosysteem, een op Ethereum gebaseerde (ETH/USD) NFT verzameling van cartoon aapavatars.

Het nieuws heeft APE zeer positief beïnvloed. Op het moment van schrijven handelde het voor $ 8,38 met een 24-uurs handelsvolume van $ 1,4 miljard. ApeCoin won vandaag 737,23%, maar het is nog steeds onder zijn hoogste punt ooit.

Wat is ApeCoin?

ApeCoin is een ERC-20 governance- en utility token dat binnen het APE ecosysteem wordt gebruikt om een gedecentraliseerd gemeenschapsgebouw in de voorhoede van Web3 te versterken en te stimuleren.

ApeCoin houders besturen zichzelf via het gedecentraliseerde bestuurskader dat de ApeCoin DAO controleert, en stemmen over hoe het ApeCoin DAO Ecosystem Fund moet worden gebruikt. De APE Foundation beheert voorstellen die zijn overeengekomen door ApeCoin houders.

Geïnspireerd door BAYC

ApeCoin is een gedecentraliseerd project dat is geïnspireerd op het veel gehypte Bored Ape Yacht Club project van Yuga Labs, dat het meest waardevolle NFT project is qua marktkapitalisatie, ondanks dat het pas in april vorig jaar werd gelanceerd. Op dit moment kost de goedkoopste van de 10.000 apen ongeveer $ 240.000 in Ethereum.

Yuga Labs verwacht een waardering van $ 5 miljard volgens FX Street. Ze vormden een nieuwe samenwerking voor een game-titel om te verdienen, gebouwd rond ApeCoin, die zal worden gebruikt binnen het ontluikende APE ecosysteem.

Deelnemers delen een open valuta

APE stelt tokenhouders in staat deel te nemen aan ApeCoin DAO. Het geeft zijn deelnemers een gedeelde en open valuta die kan worden gebruikt zonder gecentraliseerde tussenpersonen.

62% van alle ApeCoin werd toegewezen aan het Ecosystem Fund, dat door de ApeCoin DAO leden goedgekeurde initiatieven van de gemeenschap zal ondersteunen.

ApeCoin geeft ook toegang tot bepaalde delen van het ecosysteem die anders niet beschikbaar zijn, zoals exclusieve spellen en diensten. Voor externe ontwikkelaars is ApeCoin een hulpmiddel om deel te nemen aan het ecosysteem door ApeCoin op te nemen in services, games en andere projecten.

APE prijsvoorspelling

Volgens Wallet Investor kan APE een slechte investeringsoptie met een hoog risico voor een jaar zijn. Ze verwachten dat de prijs in de toekomst zal dalen. Niet alle analisten delen deze bearish mening echter.

Het bericht eToro noteert het APE token op zijn platform verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*