Crypto-Prijzen.nl

eToro noteert Gala, Balancer, Loopring en Storj

eToro noteert Gala, Balancer, Loopring en Storj

Als onderdeel van zijn missie om zijn portfolio uit te breiden om de beste en nieuwste activa aan zijn gebruikers, investeringsplatform en beurs te bieden, heeft eToro aangekondigd dat het vier lucratieve cryptocurrencies heeft toegevoegd: metaverse token Gala, Balancer, Loopring en Storj. Alle vier kwamen op het nieuws. Hier is wat meer informatie over elk.

Over Gala

Gala is de 56e grootste cryptovaluta volgens marktkapitalisatie. Het is het oorspronkelijke token van Gala Games, dat tot doel heeft de game industrie in een andere richting te sturen door de controle terug te geven aan de controle van de speler.

Gala Games wil het feit veranderen dat spelers honderden dollars kunnen uitgeven aan in-game activa en talloze uren, die allemaal met een klik op de knop van hen kunnen worden afgenomen.

Het is van plan creatief denken opnieuw in games te introduceren door spelers controle te geven over de games en in-game assets met behulp van blockchain technologie.

Over Balancer

Balancer is een geautomatiseerde marktmaker (AMM) die is ontwikkeld op de Ethereum blockchain en is gelanceerd in maart 2020. Het was in staat om een seed-ronde van $ 3 miljoen op te halen door Placeholder en Accomplice.

Balancer protocol functioneert als een zelfbalancerend gewogen portfolio, prijssensor en liquiditeitsverschaffer. Hiermee kunnen gebruikers winst maken via de onlangs geïntroduceerde token BAL door bij te dragen aan aanpasbare liquiditeitspools.

Over Loopring

Loopring is een open protocol dat is ontworpen voor het bouwen van gedecentraliseerde cryptobeurzen. Gecentraliseerde beurzen hebben een aantal nadelen. Tegelijkertijd zijn volledig gedecentraliseerde beurzen niet zonder gebreken.

Het beweerde doel van Loopring is om gecentraliseerde orderafstemming te combineren met gedecentraliseerde on-blockchain orderafwikkeling tot een product dat de beste aspecten van zowel gecentraliseerde als gedecentraliseerde beurzen overneemt. Dit hybride protocol zal hun unieke voordelen genieten en inefficiënties elimineren.

Over Storj

Storj is een open-source cloudopslagplatform dat een gedecentraliseerd netwerk van knooppunten gebruikt om gebruikersgegevens te hosten. Het platform beveiligt ook gehoste gegevens met behulp van geavanceerde codering.

Mensen met ruimte op de harde schijf en een goede internetverbinding kunnen deelnemen aan het netwerk. Ze worden een eenheid in het netwerk, een knooppunt genoemd. Ruimteaanbieders worden beloond met Storj tokens.

Als gedecentraliseerd cloudopslagnetwerk is Storj in meer dan één opzicht uniek. Ten eerste, in tegenstelling tot traditionele cloudopslagoplossingen die gegevens opslaan in enorme datacenters, draait Storj op een netwerk van duizenden onafhankelijke computers.

Iedereen met een paar extra terabytes aan ruimte kan een node op het platform worden door Tardigrade te installeren. Het enige dat nodig is, is een sterke en consistente internetverbinding.

De efficiëntie van het netwerk betekent dat hosts veel minder betalen voor de opslag van hun gegevens dan bij het gebruik van traditionele cloudopslagdiensten.

Het bericht eToro noteert Gala, Balancer, Loopring en Storj verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*