Crypto-Prijzen.nl

eToro noteert API3 en UMA

eToro noteert API3 en UMA

Toonaangevend handels- en investeringsplatform eToro heeft de notering aangekondigd van API3 en UMA (Universal Market Access).

API3

API3 is een platform voor gedecentraliseerde Application Programming Interfaces (API’s). API3, het native token van het platform, stelt houders in staat deel te nemen aan het bestuur via de API3 DAO.

Het verklaarde doel van API3 is om op schaal gedecentraliseerde versies van API’s te bouwen, te beheren en te gelde te maken.

Omdat blockchain-technologie een steeds grotere rol speelt in de economie, zegt het team achter dit project dat het nog nooit zo belangrijk is geweest dat smart contracts “tijdige, betrouwbare real-world gegevens” leveren.

De munt wint aan nieuws over de notering. Op het moment van publicatie handelde het voor $3,40 met een 24-uurs handelsvolume van $36,8 miljoen. API3 is de afgelopen 24 uur met 5,22% gestegen volgens CoinMarketCap.

UMA

Universal Market Access (UMA) is een op Ethereum gebaseerd protocol waarmee gebruikers hun eigen synthetische activa kunnen bouwen, dit zijn tokens die de waarde van real-world activa volgen. UMA is een governance-token en kan worden gebruikt om te stemmen over projectbeslissingen.

Synthetische activa zijn een categorie activa die verschillende onderliggende activa vertegenwoordigen en dezelfde waarde hebben.

UMA stelt haar gebruikers specifiek in staat om zelfuitvoerende, zichzelf afdwingende financiële contracten te ontwerpen en te creëren die zijn beveiligd met economische prikkels en deze op de blockchain van Ethereum uit te voeren.

Met UMA kunnen tegenpartijen alle reële financiële derivaten, zoals futures, contracts for difference (CFD’s) of total return swaps, digitaliseren en automatiseren.

Door een protocol te ontwikkelen voor het creëren van synthetische activa en financiële contracten op de blockchain, wil UMA de markt voor financiële derivaten democratiseren en decentraliseren.

Op het moment van publicatie was 1 UMA $5,50 waard met een 24-uurs handelsvolume van $95,7 miljoen. Volgens gegevens van CoinMarketCap is UMA de afgelopen 24 uur met 2,66% gestegen.

The post eToro noteert API3 en UMA appeared first on Cryptostart.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*