Crypto-Prijzen.nl

Ethereum vergoedingen zien een enorme daling op Layer 2 ketens

Ethereum vergoedingen zien een enorme daling op Layer 2 ketens

Ethereum ETH/USD is het op één na grootste cryptocurrency token in termen van marktkapitalisatie, en het blockchain netwerk is gebruikt als een middel om veel DeFi projecten, dApps en het minen van NFT’s te ontwikkelen.

De Ethereum blockchain had echter ook een reputatie vanwege de extreem hoge gaskosten, die gebruikers bij elke transactie moesten betalen. Dit is echter sinds kort veranderd.

De gasprijsverlaging als katalysator voor groei

Op 25 februari hebben we besproken hoe de implementatie van zkSync de waarde van ETH zal beïnvloeden.

Ethereum vergoedingen op Layer 2 ketens zijn enorm gedaald na de algemene verlaging van transactiekosten binnen het Ethereum netwerk als geheel.

Met andere woorden, Ethereum gebruikers kunnen grote ETH transacties uitvoeren, tot slechts $ 0,1 per transactiekosten.

Meer specifiek, zkSync staat ETH transacties toe voor minder dan $ 0,1, terwijl de swaps ongeveer $ 0,16 per stuk kosten en de gemiddelde kosten van het verplaatsen van ETH op andere laagketens ongeveer $ 0,5 zijn.

Op 5 maart deelde Evan Van Ness, die een Web3 investeerder is, via Twitter deze informatie met de Ethereum gemeenschap en zei dat het in de toekomst alleen maar beter zou worden.

Dit heeft het potentieel om de interesse binnen de Ethereum blockchain te vergroten, wat zal leiden tot een stijging van de waarde van de ETH cryptocurrency token.

Moet u Ethereum (ETH) kopen?

Op 7 maart 2022 had Ethereum (ETH) een waarde van $ 2.527,96.

Om een beter beeld te krijgen van wat voor soort waarde dit is voor de Ethereum (ETH) cryptocurrency token, zullen we de hoogste waarde aller tijden bespreken, evenals de prestaties die de token de afgelopen maand liet zien.

De hoogste waarde aller tijden van het Ethereum (ETH) token was op 10 november 2021, toen het token een waarde van $ 4.878,26 bereikte. Hier kunnen we zien dat het token op zijn ATH $ 2.350,3 hoger in waarde was of met 93%.

Als we de prestaties van de token in de afgelopen maand bekijken, kunnen we zien dat Ethereum (ETH) zijn hoogste waarde had op 9 februari met een waarde van $ 3.257,68.

Het laagste waardepunt waar het token naar toe daalde was echter op 24 februari, toen het een waarde van $ 2.336,87 zag. Dit duidt op een waardedaling van $ 920,81 of 28%.

Van 24 februari tot 7 maart steeg de token echter in waarde met $ 191,09 of met 8%.

Met dit alles in gedachten, kunnen we verwachten dat het Ethereum (ETH) token eind maart 2022 een waarde van $ 2.800 zal bereiken, wat het een solide token maakt om te kopen.

Het bericht Ethereum vergoedingen zien een enorme daling op Layer 2 ketens verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*