Crypto-Prijzen.nl

Ethereum staat op het punt zijn London hard fork te lanceren

Ethereum staat op het punt zijn London hard fork te lanceren

Ethereum's long-anticipated hard fork, Istanbul, finally completed

De lancering van de London hard fork van Ethereum is al maanden de meest verwachte gebeurtenis met betrekking tot Ethereum (ETH/USD), en deze donderdag is het eindelijk zover, volgens de eigen countdown van het project.

Ethereum.org zegt dat de upgrade live gaat zodra de keten blok 12.965.000 bereikt, en dat het EIP-1559 zal introduceren. De website legt uit dat EIP-1559 de markt voor transactiekosten zal hervormen en nieuwe wijzigingen zal introduceren in de manier waarop gasterugbetalingen worden afgehandeld. Bovendien introduceert het ook het Ice Age schema.

Met andere woorden, EIP-1559, of Ethereum Improvement Proposal 1559, zal van invloed zijn op de manier waarop het netwerk met vergoedingen omgaat. Nadat de upgrade arriveert, wordt voor elke volgende transactie een basistarief in rekening gebracht, waardoor de circulerende voorraad van het activum wordt verminderd en gebruikers kunnen kiezen of ze een fooi willen toevoegen die snellere bevestigingen zou stimuleren, in verhouding tot de netwerkvraag.

Andere EIP’s zullen ook worden geïntroduceerd via dezelfde upgrade, hoewel dit de meest verwachte was, gezien de hoogte die ETH transactiekosten dit jaar op bepaalde punten hebben bereikt.

Een paar belangrijke details om te onthouden

Hoewel de komst van de London hard fork zeker een game-changer is voor Etheruem, gaf een Twitter gebruiker een waarschuwing, omdat ze weten hoe de gemeenschap soms bepaalde aspecten over het hoofd ziet van wat er werkelijk aan de hand is bij het nastreven van een ideale oplossing.

In het bijzonder benadrukte de gebruiker, die zichzelf korpi noemt, dat de upgrade ETH niet standaard deflatoir zal maken. Het zal het aanbod van Ethereum niet met 90% verminderen, wat gewoonlijk wordt aangeduid als drievoudige halvering. En, belangrijker nog, het is nog steeds erg bullish voor Ethereum.

De gebruiker legde uit dat, om Ethereum een inflatoir actief te laten worden, het verbrande bedrag groter zou moeten zijn dan blokbeloningen, wat niet verwacht mag worden onmiddellijk te gebeuren.

Uiteindelijk is de London hard fork, hoe belangrijk het ook is, slechts een volgende stap op de reis van Ethereum naar Ethereum 2.0 – het is zeker niet de laatste stap. Na de implementatie is er nog veel werk aan de winkel. Maar dat gezegd hebbende, deze stap zou zeker moeten helpen om de gastarieven onder controle te krijgen, dus het belang ervan wordt op geen enkele manier verminderd.

The post Ethereum staat op het punt zijn London hard fork te lanceren appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*