Crypto-Prijzen.nl

Ethereum rivaal Solana springt naar de 7e plaats, moet u kopen?

Ethereum rivaal Solana springt naar de 7e plaats, moet u kopen?

Solana SOL/USD is een platform dat is ontwikkeld om de basis te vormen voor de ontwikkeling van gedecentraliseerde applicaties (dApps), door een hoge mate van schaalbaarheid te bieden.

Solana’s groeiende ecosysteem als katalysator voor groei

Volgens 7 september heeft Solana 332 dApps ontwikkeld op zijn blockchain. Onderzoek van FTX en Alameda selecteerde Solana vanwege snelheid en USDC koos Solana vanwege de snelle en wereldwijde afwikkeling.

U heeft ook Metaplex dat Solana heeft geselecteerd om hun makers te verbeteren, en Audius, met meer dan 5 miljoen maandelijkse gebruikers, dat het heeft geselecteerd vanwege de schaalbaarheid.

In dat geval werd het SOL token op 3 augustus gewaardeerd op 32,91, terwijl het op 7 september zijn hoogste punt ooit bereikte van $ 193,87, wat een opmerkelijke groei liet zien.

De belangrijkste reden voor deze groei in zijn ecosysteem is dat de waarde te wijten kan zijn aan de hoge snelheid en lagere transactiekosten van Solana, vooral als het gaat om DeFi en digitale verzamelobjecten, waar Ethereum anders domineert. Sinds de eerste lancering in april 2020, in slechts 18 maanden, is Solana zelfs met 18.000% gegroeid.

Als zodanig is de vraag die iedereen bezighoudt, moet u Solana (SOL) kopen?

Moet u Solana (SOL) kopen?

Op 7 september had Solana (SOL) een waarde van $ 179,71.

Om een solide prijsanalyse uit te voeren en te zien hoe het naar nummer 7 is gesprongen, bespreken we de recente prestaties en de hoogste waarde ooit.

Solana beleefde zijn hoogste waarde ooit op 7 september, waar het steeg naar $ 193,87. Het interessante hier is dat de waarde van het token op dezelfde dag met slechts 8% verschoof van de hoogste waarde ooit.

De laagste prijs van het SOL token was op 3 augustus, waar de waarde daalde tot $ 32,91.

In de loop van de maand zag het een enorme groei, tot $ 122,39 op 31 augustus. Hier zien we een waardestijging van 271%, wat uitzonderlijk is.

En van 31 augustus tot zijn hoogste waarde aller tijden, steeg het token met nog eens 58%. Bovendien zag het een stijging van het handelsvolume met 277% en een stijging van zijn marktkapitalisatie met 30%.

Met dit alles in gedachten, kunnen we verwachten dat het SOL token eind september in waarde zal stijgen tot $ 228,23.

The post Ethereum rivaal Solana springt naar de 7e plaats, moet u kopen? appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*