Crypto-Prijzen.nl

Ethereum prijsvoorspelling voorafgaand aan de mainnet upgrade

Ethereum prijsvoorspelling voorafgaand aan de mainnet upgrade

De markt voor cryptocurrency blijft deze handelsweek onder druk staan en het risico van verdere dalingen is nog steeds niet voorbij. Ethereum ETH/USD is sinds begin september 2021 verzwakt van $ 4.025 tot $ 2.700 en de huidige prijs staat op $ 2.800.

Altair upgrade staat gepland voor eind oktober

Alle grote cryptocurrencies zijn tot nu toe in september 2021 verzwakt, Bitcoin ging even onder de $ 40.000 en handelaren zouden moeten bedenken dat het risico van verdere daling nog niet voorbij is. Als de prijs van Bitcoin weer onder het ondersteuningsniveau van $ 40.000 daalt, zou dit een stevig verkoopsignaal zijn, en dit zou de hele cryptocurrency markt verder onder druk zetten.

Ethereum verliest ook zijn waarde, en het laatste negatieve nieuws is dat het veel terugslag kreeg van marktdeelnemers nadat Bitfinex $ 23 miljoen aan transactiekosten had betaald om $ 100.000 op de Ethereum Blockchain te storten. Een fee-aanval kan een fout zijn die zeker zal worden terugbetaald, maar het is ironisch om zo’n hoge vergoedingskwestie van Ethereum te zien, aangezien de EIP-1559 upgrade het probleem van vergoedingen tot een minimum moest beperken.

Ondanks dit probleem blijft het netwerk van Ethereum genieten van een aanzienlijk hoge hash-snelheid, en sterke netwerkfundamentals blijven een van de belangrijkste kenmerken van Ethereum. Ethereum heeft dit jaar met succes de aandacht getrokken van institutionele beleggers, en de lang geplande upgrade van het netwerk naar een schaalbaar, proof-of-stake consensusmodel komt dichterbij naarmate ontwikkelaars een datum vaststellen voor de Altair upgrade.

Altair, dat wordt beschreven als de eerste mainnet upgrade naar de Beacon Chain, staat gepland voor 27 oktober, volgens Ethereum Foundation onderzoeker Danny Ryan. Ryan voegde toe:

“Deze upgrade brengt light-clientondersteuning naar de kernconsensus, ruimt de beacon state incentive accounting op, lost enkele problemen op met validatorincentives en verhoogt de punitieve parameters volgens EIP-2982.”

Dit is zeker positief nieuws dat de fundamenten van Ethereum moet verbeteren en ervoor moet zorgen dat het proof-of-stake protocol economisch veilig is. Technisch gezien blijft Ethereum (ETH) onder druk staan, en als u besluit deze cryptocurrency te kopen vóór de mainnet upgrade van oktober, moet u een “stop-loss” order gebruiken omdat het risico hoog blijft.

Ethereum blijft onder druk

Ethereum handelt weer onder het prijsniveau van $ 3.000, wat aangeeft dat de prijs nog meer zou kunnen verzwakken. Als de prijs het sterke ondersteuningsniveau van $ 2.500 doorbreekt, zou dit een zeer sterk verkoopsignaal zijn en zou het volgende doel $ 2.300 kunnen zijn.

Bron: tradingview.com

Handelaren moeten “stop-loss” en “take profit” orders gebruiken bij het openen van hun posities, omdat het risico momenteel hoog is. Aan de andere kant, als de prijs boven $ 3.500 stijgt, zou dat een zeer goede kans kunnen zijn voor de kortetermijnhandelaren, en het volgende doel zou op $ 3.800 kunnen liggen.

Samenvatting

Ethereum is verzwakt van de recente hoogtepunten boven $ 1,10, geregistreerd op 30 augustus, onder $ 0,80, en de huidige prijs staat rond $ 0,85. Ethereum heeft een lang geplande upgrade aangekondigd naar een schaalbaar, proof-of-stake consensusmodel, en volgens Ethereum Foundation onderzoeker Danny Ryan is de Altair upgrade gepland voor eind oktober.

The post Ethereum prijsvoorspelling voorafgaand aan de mainnet upgrade appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*