Crypto-Prijzen.nl

Ethereum prijsvoorspelling voor oktober 2021. Kopen of verkopen?

Ethereum prijsvoorspelling voor oktober 2021. Kopen of verkopen?

De prijs van Ethereum (ETH/USD) bevond zich tijdens het weekend in een krap bereik terwijl beleggers wachtten op de volgende katalysator. De cryptocurrency wordt verhandeld op $ 3.333, wat iets onder het weekendhoogtepunt van $ 3.485 ligt.

Ethereum herstel rally loopt vast

Ethereum is een blockchain project dat is uitgegroeid tot het meest invloedrijke wereldwijd. Het netwerk wordt gebruikt om onder meer andere blockchain producten te bouwen, zoals stablecoins, cryptocurrencies, non-fungible tokens (NFT), gedecentraliseerde financiële (DeFi) producten en games. Tegenwoordig is het verantwoordelijk voor meer dan 87% van de meeste van de grootste blockchain projecten ter wereld.

Ethereum wordt veel gebruikt in de DeFi industrie. Gegevens verzameld door DeFi Llama laten zien dat het platform meer dan 245 DeFi platforms heeft met een gecombineerde totale waarde vergrendeld (TVL) van meer dan $ 134 miljard. De tweede keten is Binance, met 110 producten en een TVL van meer dan $ 16,47 miljard. De andere toonaangevende ketens zoals Solana en Avalanche zijn aanzienlijk kleiner dan Ethereum.

Ethereum heeft dit allemaal gedaan ondanks zijn beperkingen. De belangrijkste beperkingen zijn dat het relatief langzamer is dan andere blockchain projecten, omdat het gebruikmaakt van proof-of-work (PoW) technologieën. Het is ook een overbelast netwerk, waardoor het aanzienlijk duurder is dan andere netwerken. Toch was het grootste voordeel dat het een van de eerste platforms was die deze diensten aanbood.

Er zullen in oktober verschillende belangrijke katalysatoren zijn voor de Ethereum prijs. Ten eerste zal de beweging ervan afhangen van de prestaties van Bitcoin, de grootste cryptocurrency ter wereld. De twee hebben een nauwe correlatie.

Ten tweede zal de prijs reageren op de risico’s in de markt. Enkele van de belangrijkste verwachte risico’s zijn het Amerikaanse schuldenplafond en de Evergrande kwestie. Ten slotte zal de Ethereum prijs reageren op de mainnet upgrade dat zal in de laatste week van de maand plaatsvinden.

Ethereum prijsvoorspelling

Ethereum Price

De 4-uur grafiek laat zien dat de ETH prijs tijdens het weekend een sterke weerstand vond op $ 3.486. De prijs ligt iets boven de voortschrijdende gemiddelden van 25 en 50 dagen. Het is ook langs het 50% Fibonacci retracementniveau.

Daarom, hoewel een dubbele top meestal een bearish teken is, is er een mogelijkheid dat de munt de bullish trend zal hervatten. Als dit gebeurt, zal het volgende belangrijke weerstandsniveau in oktober $ 4.000 zijn, wat het volgende belangrijke weerstandsniveau is.

The post Ethereum prijsvoorspelling voor oktober 2021. Kopen of verkopen? appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*