Crypto-Prijzen.nl

Ethereum prijsvoorspelling nu het crypto momentum toeneemt

Ethereum prijsvoorspelling nu het crypto momentum toeneemt

De prijs van Ethereum (ETH/USD) schoot omhoog tijdens het weekend toen de prijzen van cryptocurrency stegen. De munt sprong naar $ 3.340, wat een belangrijk weerstandsniveau was. De totale marktkapitalisatie steeg ook tot meer dan $ 389 miljard.

Ethereum rally gaat door

Ethereum prijzen stegen toen Bitcoin en de andere altcoins hun bullish momentum behielden. De belangrijkste mijlpaal was dat Bitcoin erin slaagde om boven het belangrijkste weerstandsniveau van $ 50.000 te komen.

In de meeste gevallen hebben Bitcoin en Ethereum een nauwe correlatie. In totaal is de marktkapitalisatie van alle cryptocurrencies die door CoinMarketCap worden gevolgd, gestegen naar meer dan $ 2,2 biljoen.

Ethereum sprong ook omhoog toen de markt voor gedecentraliseerde financiën (DeFi) levendig bleef. In de afgelopen dagen is de totale waarde van de industrie opgelopen tot meer dan $ 83 miljard.

Deze groei werd geleid door belangrijke DeFi-platforms zoals Aave, Compound en InstaDapp. Opvallend is dat de TVL de afgelopen maanden meer dan verdubbeld is.

De grootste DeFi applicaties worden gebouwd met behulp van het netwerk van Ethereum. Dit is zelfs omdat het ecosysteem voor grote uitdagingen staat, zoals lage snelheid. Maar nu ontwikkelaars het netwerk overzetten naar een proof-of-stake ecosysteem, bestaat de mogelijkheid dat meer mensen het netwerk blijven gebruiken.

De prijs van Ethereum steeg ook vanwege de relatief zwakkere Amerikaanse dollar. De dollarindex trok zich terug in de vroege handel toen beleggers naar andere valuta’s overstapten. De winst van de DXY was de eerste in ongeveer 6 dagen. In de meeste gevallen hebben cryptocurrency prijzen meestal een omgekeerde relatie met de Amerikaanse dollar.

Ondertussen steeg de prijs nadat PayPal plannen aankondigde om cryptocurrency producten in het VK aan te bieden. Het bedrijf heeft aangekondigd dat klanten met geverifieerde accounts voor het eerst cryptocurrencies kunnen kopen, vasthouden en verkopen. In eerste instantie ondersteunt het valuta’s zoals Bitcoin, Litecoin, Ethereum en Bitcoin Cash.

Ethereum prijsvoorspelling

Ethereum Price

De ETH prijs handhaafde zijn bullish trend tijdens de Aziatische sessie. Dit duwde de prijs naar een belangrijke weerstand, waar het al meerdere keren eerder moeite had om boven te komen. Het steeg ook boven de voortschrijdende gemiddelden van 25 en 50 dagen, terwijl de MACD indicator bleef stijgen.

Daarom zal het paar waarschijnlijk blijven stijgen zolang bulls het boven deze weerstand kunnen duwen. Als dit gebeurt, is het volgende belangrijke weerstandsniveau om naar te kijken $ 3.500. Dit is in lijn met de vorige ETH prognose.

The post Ethereum prijsvoorspelling nu het crypto momentum toeneemt appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*