Crypto-Prijzen.nl

Ethereum prijsvoorspelling na het bereiken van zijn hoogste punt

Ethereum prijsvoorspelling na het bereiken van zijn hoogste punt

De prijs van Ethereum (ETH/USD) maakte dinsdag een bullish uitbraak toen de vraag naar cryptocurrency prijzen steeg. Ether sprong naar $ 4.482, wat het hoogste niveau ooit was. Deze rally brengt de totale marktkapitalisatie op meer dan $ 527 miljard.

Ether blijft stijgen

Ethereum is een blockchain project waarmee mensen hun eigen gedecentraliseerde applicaties (DAPP’s) en organisaties (DAO’s) kunnen ontwikkelen. Tegenwoordig is het netwerk het belangrijkste onderdeel van de gedecentraliseerde industrie geworden.

Ethereum is bijvoorbeeld marktleider in de Decentralized Finance (DeFi) industrie. Het heeft meer dan 150 applicaties met een totale waarde vergrendeld (TVL) van meer dan $ 160 miljard. Dit is opmerkelijk omdat de industrie een paar jaar geleden vrijwel onbestaande was.

Ethereum is ook gebruikt om enkele van de meest populaire cryptocurrencies te bouwen. Het werd bijvoorbeeld gebruikt door de ontwikkelaars van Decentraland en Shiba Inu platforms. Deze projecten zijn de afgelopen weken relatief populair geworden.

Ethereum is dankzij Decentraland een toonaangevende speler geworden in de zogenaamde metaverse. Dit is een industrie waar mensen virtuele items maken en deze vervolgens verkopen in de vorm van non-fungible tokens (NFT’s). De industrie werd vorige week flink aangeprezen toen Facebook aankondigde dat het zal rebranden om Meta te worden.

Ethereum is ook een belangrijke speler geworden in de NFT industrie. Het is bijvoorbeeld gebruikt om enkele van de grootste NFT platforms ter wereld te bouwen. Sommige van deze platforms zijn OpenSea, een van de grootste platforms in de branche.

Dit alles is gebeurd in een tijd waarin Ethereum uitdagingen doormaakt en meer concurrenten heeft. Platforms zoals Avalanche, Solana en Terra bieden producten die aanzienlijk sneller, veiliger en efficiënter zijn dan Ethereum. Tegelijkertijd is het netwerk van Ethereum aanzienlijk duurder dan andere.

Toch zijn analisten van mening dat de Ethereum prijs het de komende maanden goed zal doen als ontwikkelaars het overzetten naar een proof-of-stake netwerk. Ook zal het gebabbel van een Ethereum ETF een katalysator zijn.

Ethereum prijsvoorspelling

Ethereum Price

De 1-dag grafiek laat zien dat de Ethereum prijs zich de afgelopen weken in een sterke bullish trend bevindt. En vandaag slaagde het erin om boven zijn recordhoogte te stijgen toen de vraag naar het token toenam. Het wordt ook ondersteund door de 25- en 50-daagse voortschrijdende gemiddelden en oscillatoren.

Daarom zal de ETH prijs waarschijnlijk blijven stijgen naarmate bulls zich richten op het volgende weerstandsniveau op $ 5.000.

The post Ethereum prijsvoorspelling na het bereiken van zijn hoogste punt appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*