Crypto-Prijzen.nl

Ethereum prijsvoorspelling na de opmerkelijke comeback

Ethereum prijsvoorspelling na de opmerkelijke comeback

De Ethereum (ETH/USD) zette zijn opwaartse trend voort toen beleggers reageerden op de relatief zwakke inflatiegegevens in de VS. De prijs van de munt steeg naar $ 3.278, het hoogste niveau sinds 19 mei. Als gevolg hiervan steeg de marktwaarde van alle Ether tokens met meer dan $ 378 miljard.

Ethereum rally versnelt

Ether is na Bitcoin de grootste cryptocurrency ter wereld. Het token helpt het ecosysteem van Ethereum aan te drijven, waardoor ontwikkelaars hoogwaardige gedecentraliseerde applicaties kunnen bouwen. Tegenwoordig zijn de meeste van de bekende cryptocurrency projecten zoals Aave, Maker en Uniswap gebouwd met behulp van de technologie van Ethereum.

De Ethereum prijs rally versneld in de nachtelijke sessie nadat bleek dat de Amerikaanse consumentenprijzen verbeterden. Volgens het Labour Department bleef de totale CPI onveranderd op 5,4% op jaarbasis. Maar het daalde ook licht op maandbasis.

De CPI omvat alles, inclusief voedsel, energie, kleding en meubels. In dezelfde periode daalde de kern CPI, exclusief voeding en energie, van 4,5% in juni naar 4,3% in juli.

Inflatie speelt een belangrijke rol in de prijzen van cryptocurrency. Ten eerste maakt het deel uit van de dubbele mandaatrol van de Federal Reserve. Dit betekent simpelweg dat de Fed zowel naar de inflatie als naar het werkloosheidspercentage kijkt bij het nemen van haar beslissing.

Als de inflatie stijgt en de werkloosheid hoger is dan vóór de pandemie, bestaat de mogelijkheid dat de bank haar beleid van gemakkelijk geld handhaaft.

De Ethereum prijs is ook gestegen vanwege de algehele prestaties van de Decentralized Finance (DeFi) industrie. Deze week is de totale waarde opgesloten in de industrie gestegen tot meer dan $ 80 miljard.

Dit is opmerkelijk omdat de waarde van de industrie tijdens de uitverkoop van cryptovaluta onder de $ 45 miljard daalde. Het is ook belangrijk gezien het feit dat de meeste DeFi-projecten zijn gebouwd met behulp van de technologie van Ethereum.

Ethereum prijsvoorspelling

Ethereum price

De 3-uur grafiek laat zien dat de ETH prijs de afgelopen weken een sterke bullish trend heeft doorgemaakt. Het beweegt zich letterlijk in een rechte lijn en staat ongeveer 87% boven het laagste niveau in juli. Als gevolg hiervan werd de bullish trend ondersteund door het 25 en 50-daags voortschrijdend gemiddelde.

Het belangrijkste is dat het volume van de munt is gestegen, wat meestal positief is. Het wordt ook ondersteund door de stijgende trendlijn die in het zwart wordt weergegeven. Daarom zal het paar waarschijnlijk blijven stijgen, aangezien bulls zich richten op de belangrijkste weerstand op $3.300.

The post Ethereum prijsvoorspelling na de opmerkelijke comeback appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*