Crypto-Prijzen.nl

Ethereum prijsvoorspelling: moet u deze week kopen of verkopen?

Ethereum prijsvoorspelling: moet u deze week kopen of verkopen?

De prijs van Ethereum (ETH/USD) herstelde zich tijdens het weekend toen investeerders nadachten over het nieuwe bevel van China om alle cryptocurrency transacties te verbieden. Het token steeg naar $3.120, wat ongeveer 18% boven het laagste niveau in september was. De totale marktkapitalisatie is gestegen tot meer dan $ 367 miljard.

China crypto verbod

Op vrijdag kelderden de prijzen van de meeste cryptocurrencies nadat de People’s Bank of China (PBOC) had verklaard dat alle cryptocurrency transacties illegaal waren. De bank waarschuwde ook offshore bedrijven om cryptodiensten zoals derivaten, beurzen en portefeuilles aan Chinese burgers aan te bieden.

Dit was niet de eerste keer dat China zijn bezorgdheid uitte over digitale valuta. In 2014 kondigde het land aan dat het illegaal was om met de munten om te gaan. En in juli intensiveerde het land zijn hardhandig optreden tegen Bitcoin mijnbouw en andere cryptodiensten. Het verbood ook banken en andere financiële diensten om deze diensten aan te bieden.

Daarom herstelde de Ethereum prijs zich tijdens het weekend toen beleggers nadachten over de implicaties van het nieuwe verbod door China. Over het algemeen zal de zet geen grote impact hebben op de prijzen van cryptocurrency. Bovendien was het niet de eerste keer dat het land cryptocurrency transacties verbood. Historisch gezien zijn de prijzen van cryptocurrency ook gestegen na het verbod in China.

De ETH prijs stijgt ook vanwege de sterke opleving van de DeFi industrie. De totale waarde opgesloten in het DeFi ecosysteem van Ethereum steeg tot meer dan $ 126 miljard, volgens DeFi Llama. Dit was een aanzienlijke stijging ten opzichte van het dieptepunt van vrijdag op $114 miljard. Platforms zoals Maker, Aave, Compound, Curve en InstaDapp hebben hun TVL laten groeien tot meer dan $ 10 miljard.

Ethereum prijsvoorspelling

Ethereum Price

De 4-uur grafiek laat zien dat de ETH prijs een sterke bodem vormde op $ 2.735 na het laatste Chinese verbod op cryptocurrencies. De munt vormde een driedubbele bodem waarvan het bovenste deel $ 3.185 was. Het bewoog ook boven de exponentiële voortschrijdende gemiddelden van 25 en 50 perioden, terwijl de MACD een bullish divergentiepatroon heeft gevormd.

Daarom, als september ten einde loopt, is er een mogelijkheid dat Ethereum een bullish trend zal handhaven, aangezien bulls zich boven $ 4.000 richten.

The post Ethereum prijsvoorspelling: moet u deze week kopen of verkopen? appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*