Crypto-Prijzen.nl

Ethereum prijsvoorspelling: ETH is onderweg naar $4.000

Ethereum prijsvoorspelling: ETH is onderweg naar $4.000

De prijs van Ethereum (ETH/USD) is relatief rustig terwijl beleggers wachten op de laatste Amerikaanse niet-agrarische loonlijstcijfers die voor vrijdag zijn gepland. Ether handelt op $ 3.574, wat iets lager is dan het hoogste punt van deze week van $ 3.653.

Ethereum en NFP gegevens

Ethereum is een blockchain project dat is uitgegroeid tot een van de meest bruikbare in de branche. Het ecosysteem helpt ontwikkelaars allerlei soorten applicaties te bouwen, waaronder niet-vervangbare tokens (NFT), gedecentraliseerde financiën (DeFi) en zelfs games. Sommige bekende cryptocurrencies zoals Shiba Inu zijn gebouwd op het netwerk van Ethereum.

De prijs van Ethereum is de afgelopen weken hersteld naarmate de belangstelling voor cryptocurrencies is hervat. Het is met meer dan 35% gestegen ten opzichte van het laagste niveau deze week. Deze opleving heeft de totale marktkapitalisatie naar meer dan $ 420 miljard gebracht, waardoor het de op één na grootste cryptocurrency is.

Er zijn verschillende redenen waarom Ethereum de laatste tijd aanzienlijk is gestegen. Ten eerste is de prijsactie in lijn met wat Bitcoin heeft gedaan. BTC, de grootste cryptocurrency ter wereld, is gestegen naar meer dan $ 54.000 nadat Soros Fund Management een belang aankondigde.

Ten tweede is de ETH prijs gestegen vanwege de stijgende activiteiten in het netwerk. In de afgelopen dagen is de totale waarde opgesloten in het Defi ecosysteem van Ethereum gestegen tot meer dan $ 142 miljard. Dit is een aanzienlijk cijfer als je bedenkt dat de industrie een paar jaar geleden nog niet bestond.

Ten slotte steeg de prijs toen er tekenen naar voren kwamen dat meer instellingen de valuta kochten. Zo zei US Bancorp deze week dat het gaat beginnen met bewaardiensten voor institutionele beleggers. Het sluit zich aan bij andere grote bedrijven zoals Fidelity die deze diensten aanbieden.

De Ethereum prijs zal vandaag reageren op de Amerikaanse banencijfers. Deze cijfers zijn belangrijk omdat ze invloed hebben op het Fed besluit. Daarom zouden sterke cijfers een signaal kunnen zijn dat de Fed een agressieve houding zal handhaven.

Ethereum prijsvoorspelling

Ethereum price

De 4-uur grafiek laat zien dat de ETH prijs naar een hoogtepunt van $ 3.653 is gestegen. Dit was een opmerkelijke prijs, aangezien deze zich op 16 september op het hoogste niveau bevond. Daarom is de huidige consolidatie relatief begrijpelijk.

De prijs is ook boven de voortschrijdende gemiddelden van 25 en 50 dagen gestegen. Daarom is de kans groot dat de Ethereum prijs op korte termijn zal blijven stijgen, aangezien beleggers zich richten op het belangrijkste niveau van $ 4.000.

The post Ethereum prijsvoorspelling: ETH is onderweg naar $4.000 appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*