Crypto-Prijzen.nl

Ethereum prijsvoorspelling: dit is waarom Ether gaat vliegen

Ethereum prijsvoorspelling: dit is waarom Ether gaat vliegen

De prijs van Ethereum (ETH/USD) is de afgelopen tien opeenvolgende dagen gestegen naarmate het sentiment in digitale valuta verbetert. Ether steeg naar $2.400, wat aanzienlijk hoger is dan het dieptepunt van deze maand van $1.700.

London hard fork

Na de afgelopen maanden te hebben geworsteld, is Ethereum de laatste tijd in een opwaartse trend, waardoor de totale marktkapitalisatie op meer dan $ 280 miljard komt. De munt blijft 45% onder zijn hoogste punt ooit van meer dan $ 4.000.

De ETH prijs is om verschillende redenen gestegen. Ten eerste is Bitcoin erin geslaagd om van het dieptepunt van vorige week van minder dan $ 30.000 naar bijna $ 40.000 te gaan. Dit is opmerkelijk omdat de twee munten een nauwe correlatie hebben. Bitcoin is gestegen vanwege de gematigde Fed en het feit dat bedrijven als Amazon, Tesla, SpaceX en Facebook het ecosysteem ondersteunen.

Ten tweede stijgt de vraag naar Decentralized Finance (DeFi) producten. Volgens DeFi Pulse is de totale waarde opgesloten in het DeFi ecosysteem gestegen tot meer dan $ 67 miljard. Deze trend wordt geleid door DeFi projecten zoals Aave, Maker, Curve Finance en InstaDapp. De grootste DeFi projecten worden gebouwd met behulp van het netwerk van Ethereum.

Verder stijgt de prijs van Ethereum vanwege de voortdurende software upgrade die bekend staat als London. Deze upgrade splitst de 13.000 nieuwe Ethers die elke dag worden uitgegeven in drie delen. Het netwerk zal ook de basistarieven verlagen in een proces dat bekend staat als branden. Ethers zullen hierdoor schaarser worden, wat zal leiden tot hogere prijzen. Verder zal deze trend zich in het eerste kwartaal van 2022 voortzetten naarmate de netwerken overgaan op een proof-of-stake mechanisme. In een nota zei Katie Talati van Arca:

“Het zal de algehele gebruikerservaring alleen maar beter maken, omdat er in theorie minder mislukte transacties zouden moeten zijn. Als het Ethereum ecosysteem sterker en groter wordt, profiteren wij daar natuurlijk van, net als gewone gebruikers.”

Ethereum prijsvoorspelling

Ethereum price

De dagelijkse grafiek laat zien dat de Ethereum prijs in mei, juni en juli een triple-bottom maakte op $1.700. Dit is meestal een zeer bullish teken. Nu is de munt erin geslaagd om boven de 25 en 50-daagse voortschrijdende gemiddelden te komen. Het is ook het dalende kanaal overgestoken dat in blauw is weergegeven. Dit zijn allemaal bullish factoren. Daarom is er een mogelijkheid dat de munt in augustus van dit jaar in een stroomversnelling komt. Als dit gebeurt, is het volgende belangrijke niveau om naar te kijken $ 3.000.

The post Ethereum prijsvoorspelling: dit is waarom Ether gaat vliegen appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*