Crypto-Prijzen.nl

Ethereum prijsbeweging: is ETH het waard op 3 januari?

Ethereum prijsbeweging: is ETH het waard op 3 januari?

Ethereum ETH/USD is een op blockchain gebaseerd platform dat bekend staat om zijn cryptocurrency token, ETH.

Het is een blockchain netwerk dat smart contract functionaliteit mogelijk maakt, waarop decentrale financiën (DeFi) en decentrale applicaties (dApps) zijn gebouwd.

De transitie naar Proof-of-Stake (PoS) als katalysator voor groei

Ethereum heeft de laatste tijd grote ontwikkelingen doorgemaakt. Op 20 december kondigde Tim Beiko zelfs het Kintsugi Merge Testnet aan.

De officiële publicatie merkte echter op dat het Kintsugi testnet de gemeenschap de mogelijkheid biedt om te experimenteren met post-merge Ethereum en mogelijke problemen te identificeren.

Hierna zullen langlevende testnetten allemaal door The Merge lopen, en zodra deze zijn geüpgraded en stabiel zijn, is de volgende stap de overgang van het Ethereum mainnet naar Proof-of-Stake (PoS).

Op 21 december kreeg de Ethereum.org homepage ook zijn eigen upgrade en ging live in meer dan 20 talen.

Bovendien hebben we op 27 december besproken hoe Ethereum gastarieven 69% goedkoper werden dan de vorige maand. Al deze ontwikkelingen hebben bijgedragen aan de groei van het Ethereum ecosysteem en de waarde van het ETH token.

Moet u beleggen in Ethereum (ETH)?

Op 3 januari had Ethereum (ETH) een waarde van $ 3.824,51.

Om een beter beeld te krijgen van wat dit waardepunt betekent voor het ETH token en hoe ver het kan stijgen, zullen we de hoogste waarde aller tijden bespreken naast de prestaties die het token in december had.

Ethereum (ETH) had zijn hoogste waarde ooit van $ 4.878,26 op 10 november. Hier kunnen we zien dat het token op het ATH waardepunt $ 1.053,75 hoger in waarde was of met 27%.

Als we de prestaties van de token in december bekijken, kunnen we zien dat op 1 december de ETH token zijn hoogste waarde had op $ 4.765,73.

Het laagste waardepunt was echter op 30 december, toen het in waarde daalde tot $ 3.628,53. Dit geeft ons een indicatie dat van 1 december tot 30 december het Ethereum (ETH) token in waarde is gedaald met $ 1.137,2.

Van 30 december tot 3 januari steeg de ETH token echter in waarde met $ 195,98 of met 5%.

Met dit in gedachten kunnen we verwachten dat Ethereum (ETH) eind januari een waarde van $ 4.000 zal bereiken.

The post Ethereum prijsbeweging: is ETH het waard op 3 januari? appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*