Crypto-Prijzen.nl

Ethereum prijsbeweging: hoe zal de implementatie van zkSync de waarde van ETH beïnvloeden?

Ethereum prijsbeweging: hoe zal de implementatie van zkSync de waarde van ETH beïnvloeden?

Ethereum ETH/USD is een blockchain netwerk dat een dominante kracht is binnen de cryptosferen van gedecentraliseerde financiën (DeFi), gedecentraliseerde applicaties (dApps) en niet-fungible tokens (NFT’s).

Het wordt echter beschouwd als een van de blockchain netwerken met de hoogste gastarieven.

Als zodanig maakt Ethereum ontwikkelingen om deze kosten te verlagen.

De implementatie van zkSync als katalysator voor groei

Op 25 februari hebben we besproken hoe het Ethereum (ETH) saldo op beurzen het hoogste punt in drie maanden bereikte te midden van een grote prijsdaling.

Er is een zero-knowledge rollup gelanceerd op het Ethereum testnet. Dit is een systeem dat bedoeld is om het netwerk te helpen de afhankelijkheid van menselijke operators te vermijden als middel om transacties te valideren en staat bekend als zkSync.

De initiële visie voor zkSync’s permissieloze, Turing-complete rollup, die de implementatie van dApps mogelijk maakt tegen een goedkope, schaalbare Layer 2 omgeving, werd oorspronkelijk opgesteld in mei 202.

Dit is een update die meer ontwikkelaars naar het Ethereum ecosysteem kan brengen, wat op zijn beurt de wijdverbreide acceptatie van het netwerk zou vergroten.

Dit systeem biedt ontwikkelaars nu hogere ontwerpmogelijkheden, wat uiteindelijk hun algehele ervaring stroomlijnt. Honderden ontwikkelaars wachten al om zkSync 2.0 te implementeren, wat een optimistische kijk op de waarde van het token en voor investeerders zal voeden.

Moet u Ethereum (ETH) kopen?

Op 25 februari 2022 had Ethereum (ETH) een waarde van $ 2.594,28.

Om te kunnen zien wat dit waardepunt aangeeft voor het ETH token, gaan we over het hoogste punt ooit, naast de prestaties die we in januari van het token hebben gezien.

De hoogste waarde aller tijden van Ethereum (ETH) was op 10 november 2021, toen het een waarde van $ 4.878,26 bereikte. Hier kunnen we zien dat het token $ 2.283,98 hoger in waarde was of met 88%.

Ethereum (ETH) keek naar de prestaties van de token in januari en zag zijn hoogste punt in waarde op 4 januari, toen de token $ 3.874,34 bereikte.

Het laagste punt waarop het token viel, was op 24 januari 2022, toen het daalde tot $ 2.199,92. Hier kunnen we zien dat het token daalde met $ 1.674,42 of 43%.

Van 24 januari tot 25 februari is de token echter in waarde gestegen met $ 394,36 of met 18%.

Met dit in gedachten kunnen we verwachten dat Ethereum eind maart 2022 $ 2.700 zal bereiken.

Het bericht Ethereum prijsbeweging: hoe zal de implementatie van zkSync de waarde van ETH beïnvloeden? verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*